Bianca Drăgușanu a intrat la dietă: „În ultima vreme am mâncat multe prostii”. Cum arată meniul de regim al vedetei

Data publicării:

Bianca Drăgușanu este extrem de atentă la modul în care arată, motiv pentru care a intrat la dietă, înainte de Crăciun.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai admirate și mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, care are o siluetă impecabilă de ani de zile, pentru care însă blondina face eforturi destul de mari. Aceasta nu lipsește din sala de fitness, oricât de ocupată ar fi, iar când vine vorba de meniu, și el e unul destul de restrictiv. Cu toate acestea, există și momente în care vedeta mai calcă strâmb și se lasă condusă de micile plăceri ale vieții, așa cum s-a întâmplat chiar de curând. Plecată într-o vacanță la munte, Bianca mărturisește că și-a făcut toate poftele culinare, lucru care și-a pus amprenta și asupra siluetei sale. Vedeta nu a stat deloc pe gânduri și a intrat imediat la dietă. 

„Am fost la munte, recent, și am mâncat de am spart. Eu am, de 7 ani, cam aceleași kilograme. Însă, în ultima vreme, am mâncat multe prostii: cartofi prăjiți, cornulețele, prăjitura mea preferată. Așa că am decis să intru la regim. 

Cu acest regim să nu credeți, însă, că mă înfometez. E o dietă personalizată. Întra-adevăr, primele zile sunt mai dificile. 

Secretul este, însă, să respectați cu strictețe meniul nutriționistului și să nu vă abateți de la el nici o secundă!”, a anunțat Bianca, pe pagina ei de socializare, potrivit click!

Citește și: Bianca Drăgușanu: „Am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc eu. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros” / VIDEO

Cum arată meniul Biancăi Drăgușanu pentru întreaga zi

Așadar, potrivit sursei citate, pe durata acestei diete, blondina își începe dimineața cu un pahar de apă, iar după 30 de minute își prepară o omletă din 2 ouă și 60 de grame ciuperci. La prima gustare, aceasta are voie să mănânce 200 de grame kiwi plus 50 de grame nuci, după care, la masa de prânz, Bianca trebuie să bea din nou paharul de apă, după care să aștepte 30 de minute. Când timpul s-a scurs, blondina trebuie să mănânce 40 de grame de hrișcă, plus 150 de grame salată.

A doua gustare vine cu un fruct, adică un măr verde, după care la cină se repetă ritualul cu apa, iar vedeta servește 150 de grame de carne de vită, plus 150 de grame salată caldă de legume.

VEZI și: Bianca Drăgușanu își va micșora bustul: „Femeile naturale sunt mai frumoase”. Diva recunoaște că a exagerat cu proporțiile alese

Bianca Drăgușanu, sacrificii uriașe, pentru aspectul fizic din prezent

Bianca Drăgușanu este extrem de asumată cu privire la operațiile și îmbunătățirile estetice la care a recurs de-a lungul timpului. În acest sens, vedeta spune că apreciază foarte multe femeile naturale, care se bucură de o frumusețe aparte și care nu ajung pe masa de operație. 

„M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros. Timpul de vindecare e unul dureros. Spre fericirea mea, eu am operațiile reușite, dar puteau să fie nereușite. Și atunci, eu apreciez femeile naturale. Dar au fost niște cuvinte luate dintr-un context, de acum șase ani, dintr-o emisiune, și au fost puse cumva aiurea. M-am simțit lezată că cineva ar putea să creadă despre mine că eu am în vocabular cuvântul „urăsc”. Eu sunt un om mult prea deștept ca să urăsc pe cineva sau ca să folosesc acest cuvânt. Nu există în vocabularul meu acest cuvânt”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel