Bianca Drăgușanu își va micșora bustul: „Femeile naturale sunt mai frumoase”. Diva recunoaște că a exagerat cu proporțiile alese

Bianca Drăgușanu a dezvăluit la ce îmbunătățiri estetice își dorește să apeleze pe viitor.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai asumate vedete din țara noastră. Diva a recunoscut de fiecare dată când și-a făcut o îmbunătățire fizică, dar și-a spus întotdeauna părerea sinceră și cu privire la toate subiectele considerate a fi controversate la noi în țară. De data aceasta, într-un interviu extrem de sincer, frumoasa blondină recunoaște faptul că a exagerat de-a lungul timpului cu anumite intervenții la care a apelat. Chiar dacă a fost criticată pentru aceste alegeri de foarte multe ori, aceasta nu a băgat în seamă gura lumii și a făcut întotdeauna ajustările pe care și le-a dorit. Totuși, se pare că a venit momentul în care Bianca Drăgușanu să-și dorească să obțină un look cât mai aproape de frumusețea naturală.

„Am mici chestii pe care consider că le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că încerc să le corectez. Regretatul meu prieten, Călin Doboș, eram dependentă de el. Și acum am o prietenă foarte bună, care îmi este și prietenă, pe care o stresez lună de lună. Îmi fac drum, zbor la ea, la Cluj, sau vine ea la mine. Este doctorița mea de patru ani, mereu mi-aș face câte ceva și ea mă potolește și spune „Băi, oprește-te”. Zic „Băi, nu mi-am mai făcut o anestezie generală, să mai tai”. Vorbind de retușuri și exagerări, am tendința de a exagera, se vede pe mine. Dar în exagerarea mea, în momentul de față, îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Cancan Exlusiv.

Citește și: Cât câștigă Bianca Drăgușanu lunar. Suma este una fabuloasă pentru România: „Nu am depins în viața mea de nimeni financiar”

Nu regretă alegerile făcute

Chiar dacă deja a început demersurile pentru a-și micșora atât buzele, cât și sânii, diva spune că nu regretă nicio clipă deciziile luate în trecut. Toate aceste lucruri au contribuit la persoana care a devenit astăzi și au făcut-o să se simtă frumoasă și încrezătoare.

„Mi-am făcut foarte multe lucruri. Majoritatea operațiilor mele estetice sunt unele reușite. Sunt chestii pe care nu le-aș mai face, cum ar fi sânii atât de mari, dar din dorința de a fi mai frumoasă, m-aș mai croșeta.(...) Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea.”, a continuat blondina.

VEZI și: Bianca Drăgușanu - out de la Kanal D. Primele declarații ale vedetei: „Merit mai mult de atât”

Bianca Drăgușanu urmează să-și micșoreze bustul

În final, vedeta spune că a început să înțeleagă din ce în ce mai mult în ce constă frumusețea naturală, dorindu-și și ea să se apropie cât mai mult de această idee. Tocmai din acest motiv, în prima lună din anul 2024 aceasta și-a propus să aibă parte de o schimbare semnificativă la nivelul bustului. 

„Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg că femeile care o duc mai spre natural, sunt mai frumoase. Întotdeauna, naturalul va câștiga în fața superficialității, chiar dacă nu sunt eu în măsură să vorbesc, dar am început să fac lucruri. Da, micile ajustări te ajută, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze.”, mai spune ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 12 sep 2023, 18:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience