Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum arată partenerul ideal: „Nu pot iubi un bărbat mai puțin potent financiar”

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru modul direct în care spune ceea ce gândește. Cu riscul de a primi o serie de critici, vedeta a dezvăluit cum arată  „bărbatul perfect” pentru ea. 

E celebră, frumoasă și bogată. Nici nu este de mirare că blondina are pretenții mari de la barbatul de lângă ea. Bianca Drăgușanu spune că nu ar putea să se îndrăgostească de un barbat sărac și a și explicat motivul. 


''În momentul de față iubirea începe și se construiește cu respect, trebuie să mă respecți, după care vine alt cuvânt important în definiția iubirii. Trebuie să mă adori, trebuie să mă faci prioritate și trebuie să-mi dai cel mai prețios lucru pe care-l avem cu toții, timp. Momentul în care eu simt toate lucrurile astea încep să cred că mă iubești. Și apoi, bineînțeles, că nu pot iubi un bărbat mai puțin potent financiar pentru că eu sunt o femeie care o am partea asta materială câștigată și sunt învățată să trăiesc la un anumit nivel de viață. Nu pot și mi-ar fi greu să mă îndrăgostesc de un bărbat cu Skoda Octavia, înseamnă că ceva nu merge acolo'', a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul  emisiunii moderate de Mihai Ghiță, de la Kanal D.

 

Cum a cunoscut celebritatea

 

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente grele în copilărie din cauza problemelor financiare. După divorțul părinților, blondina a decis să rămână alături de tatăl ei. La vârsta de 18 ani, frumoasa blondină s-a decis să își schimbe viața, motiv pentru care a decis să se mute la București. Acolo, Bianca Drăgușanu a mers la un casting organizat de Cătălin Botezatu, iar iar creatorul de modă a pus imediat ochii pe ea.

Ulterior, cei doi au ajunsă să fie împreună și au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc.

Recent, Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Cătălin Botezatu. Blondina a mărturisit că s-au folosit unul de celălalt, dar cu toate astea au trăit o poveste de dragoste ca în filme.

 

„Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să stralucesc și prima oprire a fost la un casting, iar Catalin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca si cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a mai declarat vedeta în cadrul emisiunii moderată de Mihai Ghiță.

 

 

Ce spune Cătălin Botezatu despre relația cu Bianca Drăgușanu

 

În urmă cu mai mult timp, în presa mondenă se scria mult despre cuplul Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu, ba mai mult, la un moment dat se zvonea că cei doi ar putea să se căsătorească. Dar cum planurile de acasă nu se pupă cu cele din târg, nici relația dintre cei doi nu a fost una de durată. Cu toate astea, între cei doi au existat sentimente puternice, care nu au dispărut nici în ziua de azi.

Când vine vorba despre Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă. Mai mult decât atât, creatorul de modă a recunoscut în nenumărate rânduri că o iubește pe blondină și rămâne o femeie specială în viața lui.

”Bianca m-a marcat, o iubesc, dar acum ne iubim platonic. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații.

Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

 

Care este cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu


 
Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Deși a curs multă cerneală în presă despre viața ei, au rămas încă multe lucruri nedescoperite. De exemplul, vedeta nu a vorbit până acum despre pasiunea pe care o are pentru medicina estetică și despre faptul că și-a dorit să devină medic. 

„Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

Frumoasa blondină spune că regretă nu doar că nu a dat la Facultatea de Medicină, ci și că a renunțat la celelalte două facultăți la care s-a înscris. 

”Că n-am făcut medicina. M-am apucat de „10 facultăți”, nu am terminat niciuna. Acesta este un mare regret, că nu am terminat facultățile de care m-am apucat. Am dat la ASE la Petroșani, am făcut doi ani, m-am lăsat. Am venit în București, m-am înscris și aici la ASE, dar nu m-am mai dus. 
Cred că regretul meu cel mai mare este că nu am făcut medicina. As fi fost probabil cea mai tare din lume. Făceam cele mai mișto buze, cei mai mișto sâni, cele mai mișto posterioare, cei mai mișto pomeți. Puteam să fac opere de artă”, ne-a mărturisit Bianca Drăgușanu. 

 

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Bianca Drăgușanu 
 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Bianca Drăgușanu a acceptat provocarea SPECTACOLA.

Vezi aici ce a răspuns vedeta. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 13 oct 2021, 17:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience