Care este cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu: „Aș fi fost cea mai tare din lume. Puteam să fac opere de artă” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este cel mai mare regret pe care îl are în această viață. 

Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Deși a curs multă cerneală în presă despre viața ei, au rămas încă multe lucruri nedescoperite. De exemplul, vedeta nu a vorbit până acum despre pasiunea pe care o are pentru medicina estetică și despre faptul că și-a dorit să devină medic. 

„Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

Frumoasa blondină spune că regretă nu doar că nu a dat la Facultatea de Medicină, ci și că a renunțat la celelalte două facultăți la care s-a înscris. 

”Că n-am făcut medicina. M-am apucat de „10 facultăți”, nu am terminat niciuna. Acesta este un mare regret, că nu am terminat facultățile de care m-am apucat. Am dat la ASE la Petroșani, am făcut doi ani, m-am lăsat. Am venit în București, m-am înscris și aici la ASE, dar nu m-am mai dus. 
Cred că regretul meu cel mai mare este că nu am făcut medicina. As fi fost probabil cea mai tare din lume. Făceam cele mai mișto buze, cei mai mișto sâni, cele mai mișto posterioare, cei mai mișto pomeți. Puteam să fac opere de artă”, ne-a mărturisit Bianca Drăgușanu. 

 

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Bianca Drăgușanu 

 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Bianca Drăgușanu a acceptat provocarea SPECTACOLA.

Vezi aici ce a răspuns vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel