Betty Salam, detalii cutremurătoare despre moartea mamei ei: ”M-am simțit vinovată pe tema asta”. Cum a presimțit arista întreaga tragedie

Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Betty Salam a vorbit despre moarte mamei sale, una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Betty Salam a fost invitată în cadrul emisiunii online ”În Oglindă”, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai marcantă și grea experieneță din viața ei, moartea mamei sale. Fiica celebrului manelist spune faptul că a presimțit acele lucruri rele cu o săptămână înainte ca Fănica să fie internată în spital.

”Am simțit înainte cu o săptămână că mama mea va muri. Nu știu cum. M-am simțit vinovată pe tema asta. La un moment dat, credeam: ” eu asta îmi doresc”, asta gândeam eu. Eram foarte mică, aveam șapte ani, asta îmi doresc eu? Să se întâmple asta cu mama mea. Vedeam tot momentul, am văzut și eu pe internet tot momentul, în rest nu știu absolut nimic. Eu nu am fost la moartea mamei mele, și mă repet, mă bucur că nu am rămas cu imaginea aia urâtă, tristă, iar eu nu voiam să o am așa în ochi. Eu nu am fost și nu știu nimic. Tot ce am văzut a fost pe internet, unde am căutat acum câțiva ani, eu aveam în viziunea mea înainte cu o săptămână tot. Am văzut asta când ea era la spital...eram cu ochii deschiși și mi-am imaginat chestia asta.”, a spus Betty Salam în cadrul emisiunii.

„Tot ceea ce s-a întâmplat a adurat trei săptămâni”

Mai mult, nici ea, dar nici fratele său nu au fost la înmormântarea mamei lor, pentru că, susține artista, rudele acestora nu au fost de acord ca cei mici să rămâne cu acea imagine ”urâtă” în cap.

„Ea a avut probleme de cât l-a născut pe fratele meu și nu s-a refăcut. Familia îi zicea să ia pastile, să aibă grijă, iar ea nu asculta. A avut hepatită. Tot ceea ce s-a întâmplat a durat trei săptămâni, dar nu-mi mai aduc aminte nimic. Nici eu, nici fratele meu n-am fost la înmormântare. Tata și-a revenit foarte greu. El din momentul ăla nu și-a mai dorit nimic, a simțit că a pierdut totul. Se iubeau foarte mult, chiar dacă nu se vedeau zilnic și nu aveau momente în doi, nu și-au pierdut nicio secundă dragostea.”, a continuat aceasta.

Cel mai mare regret a lui Betty Salam

Faptul că nu și-a văzut mama delol înainte să moară a marcat-o pe fiica lui Florin Salam, care, dacă ar putea să dea timpul înapoi, s-ar întoarce fix în acele momente.

„Mi-aș fi dorit să merg să îmi văd mama în spital, eu n-am văzut-o deloc atunci. Nu mi-aș dori să mă întorc în trecut și să retrăiesc o zi frumoasă, ci într-o zi în care ea era în spital și urma să moară și să vorbesc cu ea și să-i spun ultimele cuvinte.”, a mai spus ea.

Betty Salam nu era pregătită să devină mamă

„La 18 ani l-am născut pe Matthias. Nu eram pregătită să fac asta, dar nici nu regret că am adus pe lume acest copil, dar n-am fost pregătită și nu mi-am dorit să am copil la 18 ani. Nu a fost ăsta visul sau drumul meu. Mi-am dorit să mă distrez, să copilăresc, pentru că n-am avut parte de asta. Totul s-a întâmplat pentru că Cătălin își dorea copil, am făcut-o pentru el.”, a spus Betty Salam.

Citește și: Mirela Vaida, probleme de sănătate, după vacanța în Delta Dunării: „Nu știu ce să fac, să mă operez?”

Loredana Groza, convinsă de Dennis Hopper să nu-și pună silicoane: ”O femeie este adevărată, atunci când are ce e al ei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel