Loredana Groza, convinsă de Dennis Hopper să nu-și pună silicoane: ”O femeie este adevărată, atunci când are ce e al ei”

Data publicării:

Loredana Groza a dezvăluit o conversație prețioasă pe care a avut-o cu actorul american Dennis Hopper.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, atât pentru calitățile ei vocale, cât și pentru aspectul fizic de invidiat. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, diva știe cum să-și țină departe ridurile de ten și cum să aibă un trup cât mai sculptat. Pentru aceste rezultate de invidiat nu ai nevoie de operații estetice, susține ea, ci doar de un stil de viață sănătos și echilibrat. Loredana Groza mărturisește că vrea astfel să fie un model pentru tânăra generație de fete, care își doresc tot felul de transformări.  

“Prin modelul meu de viață vreau să influențez tinerele să nu mai apeleze la chestii din astea, la operații. Pentru că, doar cu puțin efort, poți arăta bine. E mai mare efortul să te recuperezi după niște operații de genul acesta, care-ți lasă urme pe corp pe viață… și orice ai face arăți bine îmbrăcată. Dar când ești cu iubitul tău în momentele de intimitate, ce faci?”, a declarat Loredana Groza, pentru FANATIK.

 

Loredana Groza rupe tăcerea despre operațiile estetice: „Sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută”

 

 

Ce i-a spus Dennis Hopper Loredanei Groza

Chiar dacă de-a lungul timpului a fost acuzată pentru că ar fi recurs la diverse operații estetice, frumoasa artistă le-a negat de fiecare dată. Acum, aceasta a dezvăluit faptul că Dennis Hopper a îndemnat-o să nu-și pună silicoane, sfat pe care l-a urmat până în ziua de astăzi.

”Spunea Dennis Hopper, marele actor și un mare prieten, care, din păcate, nu mai este printre noi… Eram la Vegas, la piscină, și erau niște fete superbe, cu niște sâni care stăteau în sus, în poziția aceasta. Erau topless și zic: ‘Wow, ce chestie. Au gravitație.’

‘Da, dar nu vezi că sunt și niște cicatrici acolo?’, zice el.  Și el mi-a zis așa: ‘Lory, never ever cut your body. Poți să ai sânii până la podea, lasă-i să fie ai tăi!. Pentru că o femeie  este femeie adevărată, atunci când are feminitate, are ceea ce e al ei’. Și să știi că mi-a rămas întipărită chestia asta”, a continuat celebra artistă.

Loredana Groza, apariție incendiară. Costumul de baie minuscul i-a lăsat la vedere formele

 

”Nu trebuie să stai operată trei luni într-un spital”

Solista nu susține deloc operațiile estetice, însă dă o șansă intervențiilor noninvazive, care, făcute regulat, pot aduce rezultatele dorite, spune ea. În final, Loredana Groza are și un sfat prețios pentru toate femeile care vor să arate bine. 

“Cu toții suntem mai atrași să fie mai tineri, mai frumoși, dar avem noroc în ziua de astăzi există atât de multe remedii noninvazive, dacă avem răbdare și consecvență. Și puțin timp zilnic. Nu trebuie să stai operată trei luni într-un spital, ca să îți faci altă imagine. Trebuie să lucrezi la ea în fiecare zi.

Pentru că da, te operezi atunci, dar peste șase luni ești la loc. Și ce ai făcut? Este un mod de viață, un modus vivendis, acesta de a-ți îngriji corpul și sufletul. Și, dragile mele, trebuie să o faceți în fiecare zi câte puțin”, a mai declarat Loredana Groza, pentru FANATIK.

La ce aliment a renunțat Loredana Groza: ”Este mâncarea mea favorită”. DIETA strictă prin care se menține artista în formă, la 52 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel