Benone Sinulescu, poveste de dragoste ca în filme. Ce spunea marele artist despre femeia pe care a iubit-o peste 40 de ani: „Eu am fost sacul, iar soția mea, peticul

Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, în urma unor complicații pulmonare. 

În urma marelui artist rămâne soția sa, Elena Sinulescu, marea iubire a cântărețului. O dragoste care a rezistat peste 40 de ani, în ciuda greutăților pe care le-au traversat. 

Într-un interviu acordat de artist în urmă cu câțiva ani, Benone Sinulescu spunea că dacă ar fi să o ia de la capăt, tot pe Elena ar alege-o. 

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul în urmă cu mai mulți ani. Cine va moșteni întreaga avere a artistului

Dragoste la prima vedere


Cei doi s-au cunoscut în 1980, în casa regretatei artiste Ileana Sărăroiu. A fost dragoste la prima vedere, din partea artistului, dar nu i-a fost ușor să ajungă la inima Elenei. Acesta a mărturisit, în urmă cu mai mulți ani, că un an de zile i-a fpcut declarații, până a convins-o să-i dea o șansă. 


„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.

Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu într-un interviu mai vechi, potrivit Libertatea.


De atunci, cei doi au fost nedespărțiți. Și chiar dacă Elena Sinulescu a avut foarte rare aparițiile publice, ea a fost cea care l-a susținut pe artist în tot ce a realizat. 


Benone Sinulescu își adora soția și spunea că se este extrem de fericit lângă aceasta. Spunea că „sacul și-a găsit peticul”, și că Elena îl completa perfect. 

„Elixirul dragostei! Nu știu, știu doar că există o zicală în popor: “Sacul și-a găsit peticul”. Eu am fost sacul, iar soția mea, peticul. Ne iubim ca doi tinerei, ne respectăm și ținem unul la altul. Mi-e foarte bine, pot să spun că sunt fericit.", spunea Benone Sinulescu într-un interviu pentru Revista Tango, întrebat care era secretul căsniciei lor. 

 

Cel mai mare regret al marelui artist

 

Benone Sinulescu a trăit cu regretul că nu a reușit să aibă un moștenitor, deși și-a dorrit enorm. Soția sa a pierdut mai multe sarcini, din motive medicale. Ulterior, s-au resemnat cu gândul că nu vor avea un copil.


„Ne-am dorit foarte mult să devenim părinţi, însă viaţa nu a fost atât de darnică cu noi pe acest plan. Am avut parte de tot ce ne-am dorit, dar nu am reuşit să avem copii. Am încercat de nenumărate ori, însă, din nefericire, soţia mea nu a putut ţine niciuna dintre cele cinci sarcini. Stiţi cum este, speranţa moare ultima, dar în viaţa nu le poţi avea chiar pe toate”, a mărturisit Nea Beni în urmă cu ceva timp, potrivit Wowbiz.


Artistul și-a făcut testamentul de câțiva ani

 
În urmă cu șase ani, Benone Sinulescu a declarat că și-a făcut deja testamentul și că toată averea sa o să-i revină soției sale.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu pentru Viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel