Benone Sinulescu, mărturisiri cutremurătoare: Cornelia Catanga și-ar fi prezis moartea: „Era înspăimântată”

Data publicării:
Benone Sinulescu, Cornelia Catanga. Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Cornelia Catanga. Colaj Foto Facebook

Benone Sinulescu spune că marea doamnă amuzicii lăutărești și-ar fi prezis moartea. 

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie 2021, răpusă de COVID-19. Avea 63 de ani.

 

Benone Sinulescu spune că regretata artistă Cornelia Catanga i s-a confesat în repetate rânduri cu privire la teama de moarte pe care o purta cu ea și despre gândul că sfârșitul i se apropie. 

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga: „Nu avea din ce trăi de un an. Nimeni n-a băgat-o în seamă”


„Dumnezeu s-o odihnească! De când am aflat despre plecarea ei prematură dintre noi, sunt întors pe dos. Dar, odată cu ştirea dispariţiei sale, mi-am amintit că noi am vorbit de adesea despre lumea de Dincolo. Avea un fel aparte de a vorbi despre moarte. Era înspăimântată că va trebui să treacă prin asta, dar, în acelaşi timp, parcă ştia că va muri mai devreme. Aşa s-a întâmplat şi cu mama ei. Parcă şi-ar fi prevestit moartea! Inevitabil, când mai discutam cu ea, ajungeam şi la clipa în care totul începea cu- Nu mai am mult de trăit. Simt asta! Ca biata maică-mea!', a spus Benone Sinulescu pentru impact.ro.

Detalii neștiute despre viața Corneliei Catanga. Grigore Leșe: „Nimeni nu s-a ocupat serios de frământările ei”

 

Mai mult, artistul spune că regretă enorm faptul că nu a mai apucat să cânte încă o dată cu buna sa prietenă. 

„Într-un fel, de la Cornelia Catanga mi-a rămas gustul ăsta neplăcut despre moarte. Moartea e mereu surprinzătoare. Şi pe mine, şi pe ea moartea ne speria. Aş zice azi, mai mult ca oricând, că moartea e urâtă, că ni-i fură pe cei dragi de lângă noi. Şi-mi pare tare rău că n-am mai apucat să cântâm împreună, în vara asta, pe plaiurile buzoiene, acolo unde ne-am născut şi ea şi eu!', a mai povestit Benone Sinulescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel