Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga: „Nu avea din ce trăi de un an. Nimeni n-a băgat-o în seamă”

Data publicării:
Maria Dragomiroiu, Cornelia Catanga, Colaj foto Facebook
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, Cornelia Catanga, Colaj foto Facebook

Maria Dragomiroiu a vorbit despre greutățile prin care a trecut Cornelia Catanga în ultimii ani de viață. Artista de muzică populară spune despre fina sa că problemele financiare au copleșit-o și nu mai avea din ce trăi.

Cornelia Catanga (63 ani) s-a stins din viață pe 26 martie, în urma unui stop cardio respirator. Artista era infectată cu Covid-19 și a refuzat inițial internarea în spital. 

 

Maria Dragomiroiu, nașa Corneliei Catanga, spune că a vorbit cu regretata artistă cu doar câteva zile înainte ca aceasta să moară. Aceasta i-a mărturisit atunci că nu se simte bine, dar a refuzat sfatul nașei sale de a merge la spital


Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu”, a declarat Maria Dragomiroiu la România TV. 

Mai mult, cântăreața de muzică populară spune că fina sa i s-a confesat în repetate rânduri cu privire la greutețile financiare prin care trecea.

Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă”, a mărturisit Dragomiroiu pentru România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel