Beneficiile remodelării corporale. Ajută sau nu la slăbit? Andreea Tudorache: „Acum mergem pe o tehnologie mult mai avansată”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Tudorache, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Andreea Tudorache, Spectacola

Andreea Tudorache a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce este remodelarea corporală, dar și ce beneficii are. 

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, a fost invitata Andreei Cercel, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a vorbit despre remodelarea corporală. Specialista ne-a dezvăluit ce beneficii aduce această procedură pentru corpul nostru.

Beneficiile remodelării corporale

Andreea Tudorache susține că scopurile remodelării corporale pot varia în funcție de persoană și pot include pierderea în greutate, creșterea masei musculare, conturarea anumitor părți ale corpului sau reducerea grăsimii corporale în anumite zone.

„Remodelarea corporală înseamnă folosirea unor aparaturi, pentru a distruge țesutul de grăsime, celulele adipoase. Persoanele care vin la remodelarea corporală sunt persoanele care vor să scape de celulită, pentru că aceasta este cea mai mare problemă la majoritatea femeilor, dar consider că remodelarea corporală mai înseamnă și foarte mult grija față de corpul tău. Tocmai de aceea a crescut interesul femeilor vizavi de remodelarea corporală, mai ales că încep tot mai mult să se pună pe primul loc, își doresc să arate bine, să aibă grijă de ele și să facă tot ceea ce le stă în putință să se simtă bine în corpul lor”, ne-a dezvăluit Andreea Tudorache. 

Citește și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO

Pericolul ascuns în pâinea albă. Medicul Virgiliu Stroescu, avertisment pentru români: „Este dușmanul sănătății noastre”

Trucul care ajută digestia și te face să te saturi mai repede. Mihaela Bilic: „Este esențial și indispensabil”

Ajută remodelarea corporală la slăbit?

O întrebare care stă pe buzele multor femei este aceea legată de scăderea în greutate cu ajutorul remodelării corporale. Astfel, Andreea Tudorache a ținut să explice cum stau lucrurile, de fapt, Aceasta susține că tehnologia a avansat, astfel că există aparate care pot face mai multe proceduri în același timp. Cu toate astea, specialista a precizat faptul că este nevoie de mai multe ședințe până când vei ajunge la rezultatul dorit. Totodată, trebuie să avem grijă și la alimentație, deoarece adoptarea unei diete echilibrate și sănătoase, care furnizează corpului nutrienții necesari și limitează consumul de alimente bogate în calorii și grăsimi nesănătoase, poate juca un rol semnificativ în pierderea în greutate și remodelarea corporală.

„Ar fi o strategie de marketing să spun că în trei ședințe de remodelare corporală vi slăbi și îți pregătești corpul de vară, cu o lună înainte. Este o tehnologie pe care o folosim în avantajul nostru și femeile au început din ce în ce mai mult să apeleze la tehnologii. De exemplu, acum mergem pe o tehnologie mult mai avansată decât era acum câțiva ani. Tocmai de aceea este și cererea mare, pentru că, înainte, aparatele aveau vreo trei tehnologii și dura trei ore să îți faci un tratament. Acum a avansat foarte mult tehnologia și un singur aparat face toate procedurile în același timp și acesta este marele avantaj”, a mai precizat Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare.

Urmărește emisiunea integrală mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel