Beneficiile pe care le are coaja albă de la portocală. Mihaela Bilic: „Vă rog să nu o îndepărtați. Crește senzația de sațietate, scade colesterolul din sânge...”

Data publicării:
Mihaela Bilic, captură video Instagram
Descriere foto: Mihaela Bilic, captură video Instagram

Mihaela Bilic a vorbit despre beneficiile pe care portocala le aduce în organism.

Citricele sunt printre principalele fructe ce se află constant pe masa oamenilor, în special portocalele. Totuși, ele nu sunt mereu consumate ca atare, ci sunt integrate în diferite smoothie-uri sau freshu-ri de fructe, ceea ce este total greșit, spune Mihaela Bilic. Mai mult, trebuie să ne obișnuim să consumăm și coaja albă a portocalei, care are multiple beneficii pentru sănătate, pe care cu siguranță că nu le știai până acum.

„Am mai spus-o, dar o repet, fructele se mestecă, nu se beau cu paiul, deci mâncați portocala ca atare, cu tot cu pulpă, pentru că atunci când o mestecăm, capul nostru înțelege că a mâncat, însă când bem un lichid, el crede că e apă și uită să numere caloriile. Da-ți-l încolo de fresh. Plus că ne ia mai mult timp să mestecăm portocala și cantitatea de fructoză care se absoarbe e mai mică. Mai am o recomandare: pielița aia albă vă rog să nu o îndepărtați, consumați-o. 30% din conținutul de fibre al portocalei este aici și avem pectine, niște fibre care se umflă, se transformă în gel și cresc senzația de sațietate, scad colesterolul din sânge, deci e de bine, plus că are și mult calciu.”, a spus Mihaela Bilic pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Hrană pentru creier. Bilic: Legătura dintre agresivitate și alimentația dezechilibrată, dieta din timpul sarcinii și riscurile pentru sănătate

Care este dieta omului sărac

Toată lumea spune că o dietă poate fi destul de costisitoare, însă cum ar fi să poți slăbi cu două ciorbe pe zi, care îți aduc repede și efectul de sațietate? Mihaela Bilic spune că se poate, iar rezultatele dorite nu vor întârzia să apară.

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală, dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a afirmat medicul nutriționist, în emisiunea lui Marius Tucă, potrivit Fanatik

Citește și: Cum arată viața sentimentală a Mihaelei Bilic, la 13 ani de la despărțirea de medicul Constantin Stan: „La capitolul iubire pentru mine, mai am de exersat”

Efectele pot fi miraculoase

Așadar, cu această dietă simplă poți scăpa de până la 30 de kilograme în jumătate de an, asigură celebrul medic nutriționist.

“Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară.

Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme.

Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a mai zis Mihaela Bilic.

VEZI și:  De ce ne plac anumite mâncăruri. Teoria Mihaelei Bilic: „Gustul e în cap, nu în gură”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel