Bendeac, dezvăluiri în ”Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”. Cine se teme de ce a scris în cartea lui

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, foto Instagram/@mihnelis
Descriere foto: Mihai Bendeac, foto Instagram/@mihnelis

Mihai Bendeac vine cu mega dezvăluiri în cartea sa ”Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”. Cine s-ar putea teme de ce a scris aflați în rândurile de mai jos într-un interviu pentru DC News.

Mihai Bendeac lansează joi, 10 decembrie, cartea ”Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”. Cartea se pune în vânzare pe bookzone.ro și în librării. Costă doar 49 de lei. În schimbul acestei sume veți primi ”un” Bendeac dezgolit de secrete și eticheta de ”înger”. De ce? Pentru că toate fondurile se vor îndrepta spre secția de oncologie pediatrică din cadrul Spitalului Fundeni.

Vezi aici prima parte a interviului cu Mihai Bendeac. 

 

Anca Murgoci: În cartea ta, găsim povestiri despre fostele iubite?

Mihai Bendeac: În total cred că am avut patru relații. Am ales să nu scriu despre ele. În schimb, având în vedere stilul meu de viață și că burlăcia mea este o chestie de notorietate, am povestit lucruri legate de acest aspect.

Anca Murgoci: Ai spus că ai vorbit cu un avocat care te-a sfătuit să declari că întâmplările din carte sunt ficțiune pentru a fi acoperit legal, așadar ne așteptăm la o serie de dezvăluiri. Are cineva de ce să se teamă după cartea ta? În sensul că vei dezvălui anumite lucruri pe care persoanele respective nu ar vrea să fie spuse?

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel