”Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”. Bendeac, mișcarea anului: Sunt lucruri pe care nu i le-am spus niciodată și am vrut să le afle astfel

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, foto Instagram/@mihnelis
Descriere foto: Mihai Bendeac, foto Instagram/@mihnelis

Mihai Bendeac face mișcarea anului.

Mihai Bendeac vine cu cartea anului, cu o lectură ce-ți taie respirația. Încă nu am citit-o, dar așa credem că va fi. E totuși Mihai Bendeac, nu? Știm la ce ne așteptăm. Cartea apare joi, 10 decembrie. Va fi ziua marilor dezvăluiri. Și, dincolo de ce veți citi în ”Jurnalul unui burlac - Conversații cu Mama”, trebuie să știți un lucru: cartea vine la pachet cu o faptă bună. Pentru că Mihai Bendeac nu a scris pentru bani. 

A fost o terapie de a povesti ce a trăit. ”Într-un mod uneori ireverențios, alteori scandalos. Dar, peste toate, terapeutic. Din 10 decembrie, ora 10.00 , “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”. Cartea se pune în vânzare pe bookzone.ro și în librării. S-a muncit mult în ultimele luni. Dacă aveți drag să o achiziționați, ajutându-ne, în felul acesta să acționăm umanitar cu toate fondurile rezultate, sunteți nimic altceva decât îngeri. Știu că mă pot baza pe voi și vă mulțumesc. Am încercat să vă pun în mâini, la prețul de 49 de lei, o carte interesantă, controversată, sinceră”.

49 lei pentru o conversație cu Bendeac, dar și pentru a ajuta copiii de la Spitalul Fundeni.

Am stat de vorbă cu Mihai Bendeac pentru a afla mai multe despre ”această carte care va pune România pe harta lumii”

Citește mai mult 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel