Băutura MINUNE care învinge celulele canceroase. Lidia Fecioru: „Este echivalenta chimioterapiei naturiste”

Data publicării:
Sursa foto: Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” un leac foarte bun pentru pentru celulele canceroase. Este vorba despre o plantă de sezon, care se întâlnește peste tot și care trebuie preparată sub forma unei cafele.

„A fost acel eveniment cu oamenii și preoții care se rugau pentru pornirea ploii. Aceasta este o dovadă că fără Dumnezeu nu se face nimic. Acum, că s-a trecut floare de păpădie, este bine să culegem rădăcina acesteia. Ea are o circumferință cam cât degetul nostru.

O culegem și o tăiem în două bucăți de 2-3 cm. O punem la cuptor și o coacem, fie o lăsăm să se usuce și o măcinăm apoi. Ea devine maronie la culoare. O dăm prin râșnița de făcut cafea și așa facem cafea din rădăcină de păpădie. Cafeaua din rădăcină de păpădie este dușmanul cel mai mare al celulelor canceroase. Putem să punem și lapte de vacă sau de capră.”, dezvăluit Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de pe Antena 3.

Ce culori trebuie să porți dacă vrei o mărire de salariu. Lidia Fecioru: ”Denotă că eşti o persoană de încredere şi capabilă”

Rădăcina de păpădie nu trebuie să fie tânără

Mai mult, Lidia Fecioru avertizează asupra faptului că rădăcina de păpădie nu trebuie să fie prea tânără. Acest leac miraculos este înlocuitorul perfect al chimioterapiei naturale, spune aceasta.

„Eu am gustat-o și nu există nicio diferență față de ea normală. Semințele, în general, trebuie lăsate la înmuiat. Ele stau uscate pentru că stau într-o stare de hibernare. Când le pui în apă, începe viața în ele. Să încercați semințe de floarea soarelui crude. Așa încolțite cum sunt, sunt excelente.

Cât despre rădăcina de păpădie, aceasta să fie de doi ani. Să nu fie prea tânără. Trebuie să aibă peste doi ani. Cafeaua din rădăcină de păpădie este echivalenta chimioterapiei naturiste.", a mai spus Lidia Fecioru.

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

LEAC pentru creșterea fertilității

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV recent, unde a vorbit despre beneficiile uimitoare pe care le au două plante extrem de comune, care se găsesc la orice pas. Este vorba despre floarea de pătlagină și frunza de dafin, care nu ar trebui să ne lipsească din casă, potrivit spuselor acesteia. Bioenergoterapeutul a dezvăluit, de asemenea, în ce moment al zilei trebuie să consumăm fructele și legumele.

”Semințele florii de pătlagină sunt foarte bune pentru femei și pentru bărbați, atunci când vor să facă copii, pentru fertilitate. Dacă ne doare capul, trebuie să luăm o frunză de pătlagină să ne-o punem pe frunte, putem să ne facem o baie cu frunze de pătlagină la picioare.

Plantele se culeg și ele după anumite criterii. Ce crește în pom, se mănâncă seara, ce crește în pământ, se mănâncă dimineața și ce crește deasupra pământului se mănâncă la prânz. Cartoful se mănâncă dimineața, spre exemplu, salata la prânz. Eu sunt împotriva merelor mâncate excesiv. Am o prietenă care s-a îmbolnăvit din cauza asta, i s-a iritat colonul.”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Vezi beneficiile frunzei de dafin AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel