Băutura care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Rețeta de la mănăstire cu efecte miraculoase pentru sănătate și siluetă

Data actualizării: | Data publicării:
Apă pentru slăbit/ captură video Youtube, TRINITAS TV
Descriere foto: Apă pentru slăbit/ captură video Youtube, TRINITAS TV

Îți prezentăm mai jos o rețetă preparată la mănăstiri, cu beneficii uimitoare pentru organism.

În încercarea de a pierde câteva kilograme în plus pot apărea diferite obstacole, dar și bariere care să te facă să renunți la obiectivul propus. Totuși, trebuie să știi că există o băutură care te va ajuta să ajungi în fiecare zi și mai aproape de greutatea dorită, ajutându-te să slăbești aproximativ un kilogram pe săptămână. Rețeta este una cât se poate de naturală, preparată chiar la mănăstiri, iar mai jos ți-o vom dezvălui și noi pas cu pas.

„Ghimbirul este foarte cunoscut pentru curele de slăbit, dezinfectează tractul digestiv, îmbunătățește digestia și se spune că elimină și durerile de cap.”, explică Daniel de la Mănăstirea Slănic.

Citește și: Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Ingrediente:
2 litri apă plată
10 frunze păpădie
5 crenguțe mentă
1 măr ras
1 lingură ghimbir ras
zeama de la o lămâie
1 linguriță turmeric
2 lingurițe polen
1 linguriță scorțișoară
4-5 linguri miere

Cum se prepară această băutură

Tot ce trebuie să faci, pentru a te bucura de beneficiile acestea miraculoase, este să amesteci ingredientele de mai sus într-o carafă, în cantitățile pe care ți le-am dezvăluit deja, după care să o personalizezi după bunul plac, adăugând alte câteva fructe, în funcție de sezonul în care te afli.

„Omul consumă foarte puține lichide și atunci o să facem un remediu, în special pentru răceli și slăbit, cu o băutură din aceste fructe și plante medicinale. Dăm ghimbirul pe răzătoare, care dă un parfum și aromă foarte plăcută. Apoi, îl punem în carafă, trebuie să mai punem lămâie, care nu trebuie să lipsească din această limonadă, avem și polen pur, scorțișoară, care ajută și ea la slăbit, și turmeric, care elimină toate toxinele. La o carafă puneți câte o lingură din fiecare ingredient. Dacă puneți mai mult, o să iasă ușor picant.”, a continuat acesta.

Citește și: Leac pentru oase și cartilaje puternice. Remediul de la mănăstire care previne osteoporoza și întărește sistemul imunitar: „Se consumă dimineața și seara”

Poți slăbi un kilogram pe săptămână

Astfel, această băutură secretă preparată la mănăstire te va ajuta să slăbești într-un timp extrem de scurt, întrucât conține doar ingrediente menite să accelereze arderea grăsimilor, explică cel care o prepară.

„Cu această apă îmbogățită, veți reuși să slăbiți un kilogram pe săptămână, pentru că toate ingredientele din această rețetă ajută la arderea grăsimilor într-un ritm alert. Este foarte bine să slăbiți natural, numai cu ce aveți în grădină. Puteți să puneți multe fructe, portocale, vișine, căpșuni. Ingredientul care nu trebuie să lipsească nicidecum este lămâia, care băută dimineața pe stomacul gol curăță tot organismul de radicalii liberi. În ziua în care bem asta, vom avea imunitate la toate bacteriile ce vor încerca să pătrundă în organism.”, mai spune el.

Te-ar putea interesa și: De ce nu trebuie să ne temem de moarte. Maica Antonia din Elveția: „Viața de pe pământ e doar o pregătire pentru ce urmează”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel