Băutura care crește imunitatea și duce la dispariția celulitei. Se prepară simplu acasă, din câteva ingrediente

Data publicării:
Diana Bart, Mario Popescu, captură video Youtube
Descriere foto: Diana Bart, Mario Popescu, captură video Youtube

Mario Popescu, nutriționist, a dezvăluit cum îți poți prepara acasă cel mai sănătos smoothie.

Extrem de multe femei sunt din ce în ce mai interesate de soluțiile minune care pot preveni sau combate complet celulita. Masajele și tratamentele corporale sunt, desigur, principala opțiune la care apelează foarte multă lume, însă mai sunt și alte câteva trucuri pe care trebuie să le știi, dacă și tu te confrunți cu această problemă. Concret, este vorba despre o băutură pe care o poți prepara în propria bucătărie și care nu doar că te va putea scăpa de această problemă a pielii neplăcută, dar va contribui semnificativ și la creșterea imunității tale.

„Cel mai sănătos smoothie pe care îl poți face în casă. Îl numesc imuno booster, pentru că crește foarte, foarte mult imunitatea. Lămâia este baza pentru orice smoothie, lime, chimen, turmeric, piper roșu. Piperul roșu și turmericul sunt alimentele folosite în toate produsele pentru creșterea imunității. Folosite împreună, ele își potențează aciditatea de până la 20 de ore. Turmericul intensifică metabolismul, arderile, funcționează ca un aliat împotriva celulitei.”, a dezvăluit Mario Popescu, pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Cinci reguli pe care trebuie să le urmezi, pentru a scăpa de celulită. Carmen Brumă: „Peste 90% dintre femei au!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Bart (@dianabart.ro)

Alte sfaturi pentru a scăpa de celulită

Și antrenorul de fitness Alexander Florescu a vorbit despre acest subiect de interes. Așadar, fetele și femeile care își doresc să scape complet de celulită trebuie, în primul rând, să adopte o dietă cât mai sănătoasă, care să conțină foarte multe legume. Nici proteina nu trebuie să lipsească din meniul zilnic, iar sportul are și el rolul său bine definit. Cu aceste trucuri simple, corpul tău se poate transforma complet în câteva săptămâni.

„De zi cu zi, putem face sport, masaj de două ori pe săptămână și să avem și o dietă personalizată, strict pentru celulită. Acestea se bazează mai mult pe legume, au un echilibru cantitativ, legume, proteină. Trebuie să consumăm un număr mare de proteină, dar și să ne hidratăm mult, pentru a scăpa de celulită. În general, se calculează 1,5 g de proteină ori kilogramele pe care le ai, așa știi cât trebuie să consumi.”, a declarat Alexander Florescu în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

VEZI și: Dieta „anti celulită”. Cori Grămescu, cinci reguli simple pentru o piele impecabilă

În cât timp se văd rezultatele

Dacă respecți toate aceste sfaturi oferite de specialiști, rezultatele nu vor întârzia nici ele să apară, promit aceștia. Așadar, încă după prima lună, celulita va începe să se estompeze, iar pe termen lung, aceasta poate dispărea complet.

„Efectele se văd în 30 de zile, dar recomand să se facă și masaj. Putem scăpa de ea, dar ea diferă de la persoană la persoană, în funcție de multe aspecte. Ușor, ușor, putem scăpa. Trebuie să consumăm și colagen, vitamine.”, ne-a mai spus celebrul antrenor de fitness.

Pe aceeași temă: Alimentele care pot elimina celulita. Trebuie să le introduci neapărat în meniul zilnic



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel