Bat clopote de nuntă pentru Loredana Chivu! Vedeta a fost cerută în căsătorie de fostul soț al Andei Adam

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Loredana Chivu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Loredana Chivu/Instagram

Loredana Chivu este în al nouălea cer. Vedeta a fost cerută în căsătorie de fostul soț al Andei Adam, Sorin Niculescu.

A ieșit soarele și pe strada Loredanei Chivu. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Sorin Niculescu, fostul soț al Andei Adam. Blondina a dezvăluit că a primit deja inelul de logodnă și este foarte fericită alături de noul ei iubit. După perioada tumultuoasă prin care a trecut cu fostul partener, Dani Leș, Loredana și-a găsit în sfârșit liniștea și nu pierde deloc timpul.

Ce a declarat Loredana Chivu despre noul său iubit

Loredana Chivu a dezvăluit că a primit inelul de logodnă de la fostul soț al Andei Adam. Vedeta a mărturisit că ea și Sorin Niculescu au planuri deja serioase și și-au cunoscut deja familiile.

„Lucrurile sunt din ce în ce mai frumoase între mine și Sorin și nu simt nevoia de afișare a relației mele, mai ales că sunt fericită, iar atunci când sunt fericită într-o relație, consider că e mai bine să țin pentru mine. Important este ce se întâmplă când suntem noi doi și nu am nevoie de validare pentru lucrul acesta.

Noi avem foarte multe planuri legate de relația noastră. Am primit si inelul din partea lui, lucrurile sunt destul de serioase. Ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ne-am cunoscut reciproc familiile. Mama mea este fericită atunci când eu sunt fericită. Orice părinte se bucură atunci când copilul lui este liniștit și fericit alături de cineva.”, a declarat Loredana Chivu pentru Spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Loredana Chivu, noi detalii despre bătaia încasată de la fostul iubit. Vedeta stă în casă, de frică: ”Nicio femeie nu trebuie bătută și închisă”

Drama care o bântuie pe Loredana Chivu

Chiar dacă acum trece printr-o perioadă frumoasă, Loredana a trecut prin multe greutăți. Pe lângă scandalul cu fostul său iubit, blondina nu poate uita moartea tatălui său. Această amintire neagră i-a știrbit toată adolescența.

„Eu intrasem deja la liceu la București, tata a avut ceva probleme cu jocurile pe acolo pe la noi, dar nu foarte grave, nimic să ne alarmăm. Era un om foarte frumos, foarte puternic, atletic. Aș fi crezut orice pe lumea asta, mai puțin ce s-a întâmplat. Totul s-a întâmplat foarte repede. Eu eram la București când s-a întâmplat cel mai cumplit lucru care i se poate întâmpla unui copil. Eram la București, când am primit un telefon de la o vecină, am răspuns și pur și simplu am auzit doar « Loredana, Ninel s-a sinucis». Și eu nu am crezut, am spus că n-are cum să fie adevărat. Și auzeam în telefon lumea din jur care plângea și atunci am avut așa un moment de nebunie, de neîncredere. Sinceră să fiu n-am crezut, am căzut jos, am leșinat, nu știu exact ce s-a întâmplat pe moment. La câteva ore după ce s-a întâmplat, am mers acasă, el nu era acolo, era la morgă și la fel, eu nu credeam. Parcă și acum văd curtea cu porțile deschise, cum se întâmplă la noi acasă când cineva îți moare și nu am crezut. Eu m-am dus, cred că am avut un moment în care m-am pierdut. Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește.(...) El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu ne-a lăsat niciun bilet, nici măcar o vorbă, orice să știm motivul.(...) A fost ceva neașteptat .”, a declarat Loredana Chivu.

Te-ar putea interesa și: Loredana Chivu, în lacrimi după ce jandarmii au intrat peste ea în casă: Trăiesc terorizată de aproape un an de zile. Eu o să cedez psihicGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel