Loredana Chivu, în lacrimi după ce jandarmii au intrat peste ea în casă: Trăiesc terorizată de aproape un an de zile. Eu o să cedez psihic

Data publicării:
Loredana Chivu
Descriere foto: Loredana Chivu

Loredana Chivu a venit cu primele declarații după ce jandarmii au intrat pentru ea în casă. Oamenii legii i-au pus sechestru pe mai multe bunuri Tot scandalul a pornit de la o dispută pe care vedeta a avut-o cu cu fostul ei iubit, Dani Leș.

 

În apartamentul de lux pe care Loredana Chivu îl deține este o adevărată mobilizare de forțe încă de la primele ore ale dimineții. Jandarmi și polițiștii au ajuns acasă la Loredana în jurul orei 09:00. Fosta asistentă TV a spus de la ce a pornit tot scandalul.

„Scandalul a pornit din momentul în care acest individ, Dănuț Leș, m-a bătut în Columbia. Când ne-am întors au continuat amenințările cu moartea. Eu am obținut un ordin de protecție împotriva lui, după care e a început să se răzbune în ce fel a putut. A început cu diverse procese și plângeri la poliție. 

Săptămâna trecută, chiar vineri, au intrat peste mama mea în casă. Au agresat-o, au împins-o, i-au luat două televizoare, niște geci de blană, trei ursuleți de pluș și au plecat de acolo.

Astăzi a obținut un ordin de la un judecător, el fiind respins de alți 7 judecători diferiți. A găsit o judecătoare la Răcari care, probabil, mituită...  Vorbim de mită pentru că, cine a hotărât că eu am să-i dau vreun ban acestui om? De ce nu am fost anunțată, de ce nu am fost chemată să-mi spun și eu punctul de vedere?”, a spus Loredana Chivu la Realitatea Plus.

 

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel