Loredana Chivu, noi detalii despre bătaia încasată de la fostul iubit. Vedeta stă în casă, de frică: ”Nicio femeie nu trebuie bătută și închisă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Loredana Chivu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Chivu, Instagram

Loredana Chivu a vorbit despre momentele de coșmar pe care le-a trăit alături de fostul iubit. 

Loredana Chivu a trecut prin clipe teribile, după ce a fost agresată în mai multe rânduri de fostul iubit. Deși a crezut că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche, blondina a avut parte doar de momente greu de imaginat. 

Loredana Chivu, noi detalii despre bătaia încasată de la fostul iubit

Fosta asistentă TV și-a luat inima în dinți și a recunoscut că stă în casă de frică, deși a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva bărbatului. 

 “Am depus plângere împotriva lui în România, dar am depus pentru ameninţare pentru că mă ameninţa că mă omoară. Îmi spunea că ori trăiesc eu, ori el. În România a făcut acelaşi lucru pe care l-a făcut în Columbia. S-a mutat într-un apartament aproape de mine. Eu m-am mutat de acolo, deşi mi-am mai lăsat câteva lucruri în imobilul respectiv. Au existat constant ameninţări cu moartea, presiunile psihice, teroarea, urmăririle. Am fost urmărită inclusiv la salonul unde îmi fac părul, deşi eu nu mai postam unde mă aflu de teamă. El mă urmărea, am fost pândită la salon, am fost pândită la bloc” , susține fosta asistentă tv.

”Am fost ameninţată cu moartea în faţă. M-a terorizat”

Loredana Chivu recunoaște că a apelat la lege, pentru a scăpa de coșmarul pe care îl trăiește zilnic. Totodată, blondina a mărturisit că se teme pentru viața ei și îi este frică că fostul iubit nu-i va da pace și o să-i facă rău. 

„I-am făcut plângere penală pentru ce s-a întâmplat în România și vom merge în instanță. O să aflu în instanţă ce se va întâmpla pentru că nu am depus plângere în decurs de trei luni. Nu am avut timp şi am sperat în sufletul meu că mă voi lupta să las în urmă acest incident. Eu să îmi văd de viaţa mea, el de a lui. Nu s-a întâmplat asta.

Îmi transmiteau oameni din partea lui să nu ies din casă pentru a nu mi se întâmpla ceva rău. Am fost ameninţată cu moartea în faţă. M-a terorizat ! Stau de luni de zile aproape numai în casă, îmi este frică să cobor şi în parcarea subterană. De fiecare dată când ies stau să alerg la maşină, să blochez maşina. A ajuns să îmi fie frică de orice!”, a spus Loredana Chivu pentru FANATIK.

Loredana Chivu: „Ajungea să îmi terorizeze copilul”

Trecând peste tot ceea ce i se întâmplă, Loredana Chivu recunoaște că se bucură de faptul că nu a ajuns să întemeieze o familie cu fostul iubit, deoarece îl vedea în stare să-i agreseze și copiii și să trăiască toată viața în teroare. 

„Eu consider că toate aceste cadouri pe care mi le-a oferit le-a făcut pentru imaginea lui. Toate au fost premeditate. A vrut să-şi ascundă adevăratul caracter şi să pară un gentleman. El părea şi în faţa prietenilor mei un om echilibrat, dar s-a dovedit a fi omul agresiv.

Mă bucur că nu am apucat să mă mărit cu el, poate aveam un copil şi ajungea să îmi terorizeze copilul. Nicio femeie pe lumea asta nu poate fi cumpărată sau vândută! Dacă am primit nişte cadouri, nu justifică absolut nimic. Nu înseamnă că trebuie să stau bătută, agresată, închisă în casă, să-mi fie frică şi de umbra mea pentru câteva cadouri”, a mai spus Loredana Chivu, pentru sursa precizată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel