Bărbatul care i-a făcut avansuri Larisei Iordache. Cristian Chiriță a intervenit imediat: „Am văzut că întrece limita, încerca prea mult”

Data publicării:
Sursa foto: Larisa Iordache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Larisa Iordache, Instagram

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au dezvăluit mai multe informații inedite din intimitatea relației lor.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au participat la primul podcast realizat împreună, acolo unde aceștia au dezvăluit mai multe detalii neștiute din viața de cuplu. Chiar dacă fanii au posibilitatea să-i vadă zilnic pe rețelele de socializare, acolo unde arată în fiecare zi tuturor cât de mult se iubesc, cu această ocazie, următorii celor doi au putut afla informații inedite din interiorul relației lor de iubire, precum ar fi geloziile din cuplu.

Întrebată, astfel, de Ameri Nasrin care a fost ultimul bărbat care a depășit limita bunului simț, sportiva și-a lăsat partenerul să răspundă în locul ei. Se pare, astfel, că una dintre colaborările vedetei s-a încheiat mai repede decât trebuia, întrucât bărbatul respectiv întrecuse aceste limite.

„Asta-i lumea în care trăim. Acum vreo două, trei săptămâni s-a întâmplat.”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin. 

„A avut o colaborare cu cineva și am simțit că acea persoană întrece limita. Ea când mergea la eveniment singură, ea și acea persoană vorbeau, iar când pleca și vedea că este singură, îi mai dădea un mesaj „Ci bine arătai”, eu am văzut asta, dar și ea mi-a arătat, ea nu ascunde nimic de mine. Am văzut că întrece limita, încerca prea mult. Și i-am zis că ori îi scriu eu, ori se termină colaborarea și s-a terminat colaborarea.”, a completat și Cristian Chiriță.

VEZI și: Larisa Iordache continuă să-și viseze mama, la doi ani de la moartea sa: „O văd fericită, zâmbind, cum venea ea la mine la concursuri” / VIDEO

Cristian Chiriță, despre momentele de gelozie

Nu a fost însă singurul moment în care partenerul său de viață a „suspectat” un bărbat că i-ar face avansuri logodnicei sale. Totuși, dacă în primul caz, Cristian a avut dreptate, în cel de-al doilea, sportivul spune că i-a cerut scuze persoanei în cauză. 

„Pentru mine sunt irelevante lucrurile astea.”, a mai adăugat fosta gimnastă.

„Am și greșit de multe ori. Poate eu credeam că era mai mult, dar mi-a și recunoscut „Cum să mă bag în relația voastră?”, dacă se uită la podcast să nu creadă că am ceva cu el. De cel care a întrecut limita vorbeam mai sus, dar despre cel care credeam eu că are ceva, i-am spus și mi-a zis că nu e nimic. ”, a continuat partenerul ei de viață. 

VEZI și: Larisa Iordache, la un pas să-și piardă rinichiul: „Două operații, foarte multe crize, care sunt foarte dureroase”/ VIDEO

Nu lasă aceste lucruri să intervină între ei

Cu toate acestea, Larisa Iordache spune că nu lasă ca aceste mici întâmplări să le afecteze în vreun fel relația. Cei doi comunică mereu deschis despre aceste lucruri și nu lasă persoanele din exterior să intervină între ei doi.

„Să știi că se întâmplă și invers, doar că eu sunt foarte așa, îi zic „Uite, mi-a dat mesaju ăsta, cum ți se pare?” Eu sunt fascinată de emoțiile, de reacții, de tot ce se întâmplă cu omul în general. Mi se pare foarte tare cum reacționează anumite persoane, iar eu învăț de acolo și din lucrurile pe care le fac. Sunt foarte selectivă și nu stau să-mi consum energia mea pozitivă pe niște lucruri banale. Asta îi explic și lui, pentru că spune că nu e ok, dar nu cred că trebuie să ne enervăm noi sau să fim supărați pe chestia asta. Poate în trecut m-aș fi supărat.”, mai spune Larisa Iordache. 

VEZI și: Cum a început povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță: „El era foarte hotărât”. Ce spune sportiva despre căsătorie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel