Bărbații celebri care i-au făcut avansuri Alexadrei Ungureanu: „Mi s-a părut că m-a strâns de talie”

Data publicării:
Alexandra Ungureanu, captură video Youtube
Descriere foto: Alexandra Ungureanu, captură video Youtube

Alexandra Ungureanu a dezvăluit mai multe detalii „picante” din viața sa. 

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi din țară, însă, pe cât este de celebră, pe atât este și de rezervată când vine vorba de viața sa personală. Cu toate acestea, vedeta și-a luat inima în dinți și a acceptat provocarea sosurilor picante, la emisiunea realizată de Cătălin Măruță, acolo unde trebuie să spună tot sau, în caz contrar, îi ia gura foc. Așadar, printre cele mai picante întrebări primite de artistă s-a numărat și cea în care trebuia să spună numele unor bărbați celebri care i-au făcut avansuri și presa nu a aflat. Răspunsul neașteptat a venit numaidecât.

„Este posibil să fie o chestie subiectivă. Ianis Zicu și Cristi Mitrea. Este un punct de vedere subiectiv. Poate mi s-a părut mie, mie așa mi s-a părut, că se uită. Cu Cristi m-am întâlnit la un eveniment, am făcut o poză împreună și mi s-a părut mie că m-a strâns puțin de talie, dar poate doar mi s-a părut. Atât a fost. Cu Ianis erau începuturile pe Facebook, când se vorbeau acolo tot felul de lucruri și mie îmi plăcea mult de el, arăta bine și avea ceva în cap. Nu ne-am întâlnit, doar am vorbit cu el.”, a declarat Alexandra Ungureanu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te poate interesa și: Alimentele pe care Alexandra Ungureanu nu le consumă niciodată. Artista vrea să slăbească: „Nu sunt mulțumită de cum arăt”

Cum o descrie Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu

Alexandra Ungureanu a fost colegă cu Andreea Tonciu în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil” de pe Kanal D, unde cele două au fost protagonistele mai multor scandaluri. Acum, de la câteva luni de când show-ul s-a încheiat, artista a fost provocată să o caracterizeze pe Andreea Tonciu în cinci cuvinte. 

„Nebunatică, amuzantă, impulsivă, gură spartă, uneori rea.”, a fost răspunsul oferit de Alexandra Ungureanu.

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații despre relația cu DJ Gojira: „Nici acum nu pot să zic că gata, s-au legat toate”

Ce spunea Andreea Tonciu despre adversara sa

Și Andreea Tonciu a fost rugată de-a lungul timpului să-și spună părerea despre Alexandra Ungureanu. Aceasta a fost ceva mai tranșantă și a declarat faptul că artista nu ar fi meritat să câștige competiția, catalogând-o a fi „perversă”. Mai mult, bruneta spunea că o are pe solistă la block pe rețelele de socializare, iar între ele două nu mai poate fi vorba vreodată de vreo conversație. 

„Da, normal. Eram cea mai tare, normal. Dintre mine și Alexandra Ungureanu, categoric eu. Nașa a intervenit dintotdeauna pentru mine, mi-a dat hainele ei, dar nu a avut nicio influență asupra lui Cătălin Botezatu. Pe Alexandra Ungureanu n-am suportat-o deloc, mi se pare foarte perversă. Nu sunt invidioasă pe femei, nu are ce am eu, nu îi suportam caracterul. N-am scos-o de la block, dar și ea m-a blocat. Nu cred că putem avea vreo conversație, nu sunt compatibilă cu ea.”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, realizată de Oana Radu.

Te poate interesa și: Alexandra Ungureanu, dezvăluiri neștiute din viața ei. Artista a trecut prin momente grele: “Cancerul mi-a dat niște angoase legate de moarte



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel