Bănel Nicoliță regretă divorțul de fosta soție: „Au fost niște decizii proaste. A fost o greșeală.”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Bănel Nicoliță a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale sale. 

 Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina, fosta sa soție, după 12 ani de relație, în anul 2020. Totul s-a produs sub o mare discreție, astfel încât, la momentul respectiv, nimeni nu știa foarte multe detalii. Aceștia au împreună și două fetițe, Natalia și Amalia, care, după despărțire, au rămas în grija mamei lor. Acum, fostul jucător al echipei naționale se pare că regretă foarte mult decizia luată la momentul respectiv. Concret, ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care bărbatul și-a dorit să investească foarte mulți bani în echipa de fotbal CS Făurei, mai exact, 300.000 de euro. Soția sa nu a fost deloc de acord cu această decizie, ba chiar l-a avertizat pe acesta că investiția nu este una înțeleaptă.

„Da! Oamenii pot recunoaște, ei știu ce am făcut eu pentru acel oraș. În primul rând am renunțat la familia mea frumoasă, la copiii mei. Am renunțat la banii mei și la cariera mea de fotbalist! Pentru ce? Pentru mine nu mai există acel oraș, din toate punctele de vedere. Nu mai vreau să mai aud de nimic, nici de primar, nici de toată lumea. Au fost niște decizii proaste atunci. A fost o greșeală, e unul dintre regretele mele!„, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Ciao.

Întrebat în continuarea despre care e cel mai mare regret din viața sa, Bănel Nicoliță nu a ezitat să răspundă. 

„Că am renunțat la fotbal și la familie!”.

Poate te interesează și:  Isabela Onoriu, întâlnire de gradul zero cu noua iubită a lui Daniel Onoriu: „A dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru”

Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fiicele sale

Chiar dacă cei doi părinți au decis să meargă pe drumuri separate, aceștia își doresc să-și crească, în continuare, fetițele cu cea mai mare dragoste și atenție. În acest sens, Bănel Nicoliță se autocaracterizează a fi un tată „minunat.”

„Minunat! Din punctul meu de vedere sunt un tată minunat și le cresc cu toată dragostea. Și atunci când sunt lângă mine simt că sunt iubite. Le fac toate plăcerile și încercăm să le oferim, împreună cu fosta mea soție, cea mai mare dragoste. Ne dorim să simtă dragostea noastră și să nu le lipsească nimic.”, mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

Cum s-a ajuns la divorțul dintre cei doi

În momentul în care a luat acea decizie nepotrivită, Bănel Nicoliță și-a pus soția în fața faptului împlinit. A pus-o pe Cristina să aleagă dacă îl însoțește în noua sa alegere, însă aceasta nu a dorit să-l urmeze. De aici, a urmat divorțul.

„Atunci când pleci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord și a avut dreptate în tot ce voiam eu să fac, ea avea dreptate. Că nu era ok să fac în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal. „Vrei să vii lângă mine, sau nu?'. Și a spus nu. Pentru că acolo pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face acest lucru. Și așa am făcut.”, spunea recent Bănel Nicoliță, potrivit Cancan.

Citește și: Boala mamei sale i-a conturat destinul. Iuliana Tudor, confesiuni tulburătoare despre drama care i-a marcat viața: „A fost o șansă să mă aibă pe mine ca să poată rezista atâția ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel