Axinte, scandalizat de prețurile din Mamaia: ”Pe japcă toată lumea! Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Axinte a rămas șocat, după ce a văzut prețurile uriașe de pe litoralul românesc.

Axinte se află pe litoralul românesc, unde susține mai multe spectacole, pentru turiștii veniți în vacanță din toate colțurile țării. Totuși, deși se bucură din plin de un an foarte productiv, după mult timp în care artiștii nu au avut activitate, comediantul a avut parte și de o experiență neplăcută la mare. Acesta spune că nu e de mirare că toți hotelierii se plâng de faptul că nu au turiști, în contextul în care prețurile tuturor serviciilor au explodat, fiind totul extrem de scump. 

”Nu mai este ceea ce a fost și nici nu cred că o să mai fie niciodată. Am făcut plajă și am văzut că nu mai vine lumea la mare. Să dai în Mamaia pe o parcare 100 de lei pe zi, mi se pare aiurea. Nu știu ce va fi. Dar bine, nu!

Nu mai e nimic, parcările goale de la Moft… Am început spectacolele cu Nea Bebe. Se mai mișcă Mamaia, Saturn e plin. Să ai 400 de oameni la Techirghiol e ceva! Mai mergem la Neptun. Un bilet este în jur de 40-50 lei”, a declarat  Axinte, pentru FANATIK.

Irina Loghin, JEFUITĂ pe litoral: “De atunci, le țin sub cheie”. Artista a povestit tot ce s-a întâmplat

”Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari”

Axinte s-a arătat cu atât mai indignat cu cât prietenii săi au plătit pe nota de plată dintr-un club de fițe din Mamaia aproximativ 4.000 de euro. Acesta spune că ei au înțeles prețurile cu totul diferit, față de ce era în realitate, motiv pentru care au rămas cu o gaură mare în buzunar. În acest sens, actorul este convins că românii au toate motivele pentru a pleca în concedii peste hotare.

”Am niște prieteni care au lăsat un club de fițe, 204 milioane, bani vechi. Atât le-a venit nota de plată. Au băut șampanie, 15 fripturi, 2 sticle de vin. Șampania era 2000 de euro, nu 200 euro, cât au crezut ei. Pe japcă toată lumea! Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari…”, a mai declarat actorul pentru sursa citată.

Cosmin Seleși, deranjat și el de prețurile uriașe de pe litoralul românesc

O altă vedetă care s-a arătat a fi extrem de deranjată de prețurile uriașe de pe litoralul de la noi este și Cosmin Seleși. Fostul prezentator TV spune că acesta este și principalul motiv pentru care alege mereu să-și petreacă concediile în străinătate, Grecia fiind una dintre destinațiile pentru care optează mereu.

„M-a costat dus-întors 64 de euro. Eu am la drum lung 300 de kilometri autonomie, mers normal, că eu nu merg tare cu copiii.

„De ce aleg Grecia de ani de zile? Înainte de Grecia am ales Bulgaria pentru că copiii mei erau mititei, m-am dus vreo 4-5 ani. Tudor era mic, după aia a venit și Ilinca. M-am dus la Albena, o stațiune închisă, are toate resorturile. La ora 23 se închide absolut tot.

Ai șezlongul tău pe plajă. Hotelurile sunt foarte drăguțe, eu, de obicei, aleg hoteluri demipensiune, nu hotel all inclusive. Pentru că înnebunesc, nu-mi place când vin, își cumpără cu roaba, își iau mâncare și așa…”, a spus Cosmin Seleși, în emisiunea Vorbește lumea.

Ghid de supraviețuire pe caniculă. Dr. Tudor Ciuhodaru: Ce trebuie să faceţi în spații închise, pe stradă. 3 lucruri care vă pot salva viața.

De ce nu-și petrece Cosmin Seleși vacanțele pe litoralul românesc

Cosmin Seleși a vorbit și despre scumpirile de la noi din țară și despre cum litoralul românesc oferă servicii cu prețuri nejustificat de mari. În acest sens, fostul om de televiziune spune că nu alege să-și petreacă concediile în România, din cauza faptului că nu-și permite o astfel de opulență.

„Chiar dacă suna ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care…eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece….înnebunesc.

Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.

De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a adăugat Cosmin Seleși.

Sacrificiul enorm pe care Jorge și soția sa îl fac pentru siluetă: ”Sunt peste 10 ani de când nu am mai mâncat fast food”. Ce dietă urmează cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel