Axinte a slăbit 11 kilograme în 16 zile. Ce dietă a urmat actorul: Cel mai mult îmi lipsește sprițul

Data publicării:
Florin Petrescu - Axinte. Foto Facebook
Descriere foto: Florin Petrescu - Axinte. Foto Facebook

Florin Petrescu, actorul care a transformat personajul Axinte într-o adevărată celebritate, a reușit performanța de a slăbi 11 kilograme în doar 16 zile. Iată dieta pe care a urmat-o. 

Florin Petrescu ajunsese să cântărească 104 kilograme. În 16 zile, actorul a ajuns la 93 de kilograme și spune că nu vrea să se oprească aici. Actorul continuă să urmeze dieta pe care i-a recomandat-o medicul nutriționist și speră să ajungă la 85 de kilograme. 


Deși a avut rezultate uimitoare într-un timp foarte scurt, regimul alimentar nu a fost unul ușor. Dieta pe care a urmat-o actorul este extrem de restrictivă. Decizia actorului de a o urma a venit în urma rezultatelor unor analize. 

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, actorul a detaliat cum a decurs dieta în cele 16 zile. El spune că prima regulă este ca în primele două zile să consumi sare apară dizolvată în apă, pe stomacul gol, urmând ca în restul zilei să mănânci legume fierte. După cele două zile, meniul se schimbă. De asemenea, nu are voie să consume dulciuri, pânine și alcool, pe toată durata regimului.


„100 și ceva de grame de piept de pui cu fasole verde. 105 g brânzică… Iei două guri din proteină și după… E bine că am stat acasă. Acum dorm și eu bine noaptea. Mi-a luat și vinul. Primele două zile iei sare amară. În prima zi ai legume fierte și a doua zi cartofi. Sarea amară îți curăță colonul. În a doua etapă se introduc alte alimente, cum ar fi ficăței de pui, alte fructe, alte legume, două felii de pâine de secară. Ai voie doar sare și piper, fără alte condimente. Fără ulei', a spus Axinte, în emisiunea lui teo Trandafir, potrivit Libertatea.ro.

Actorul spune că nu ar fi reușit să țină regimul dacă nu ar fi fost ajutat de soția sa. Carmen Petrescu este cea care îi pregătește mâncarea și este atentă ca el să respecte întocmai indicațiile medicului.

„Două kilograme de legume în prima zi și apă cât poți. Cartofi a doua zi fierți sau copți. În prima zi legume fierte. Sarea amară se bea dimineață, dar asta numai în primele două zile. Prima etapă este de 14 zile. Trebuie să fie minimum 5 ore între mese. Ultima masă să fie la ora 21. Nu există gustări. Sunt trei meniuri', a spus Carmen, potrivit sursei citate.


Actorul este încântat de rezultate și vrea să continue să țină regimul până când va ajunge la 85 de kilograme. Singurul lucru care îi lipsește în această perioadă, este alcoolul. 


„ Cel mai mult îmi lipsește sprițul. Eu mănânc ce îmi dă soția mea', a spus Axinte.


Axinte, dezvăluiri inedite despre avere și familie

 

În urmă cu ceva timp, Axinte și-a deschis sufletul la Antena Stars și a vorbit despre familia și averea lui. Actorul a fost mai sincer ca niciodată și a făcut dezvăluiri inedite. Acesta a mărturisit că este foarte mândru de băiatul lui, Eduard, în vârstă de 14. Fiul actorului a venit pe lume după ce soția sa a făcut mai multe tratamente.

„A fost un copil dorit, îți dai seama, după 6 ani... Nu știam de asta cu două linii (n.r. - despre testul de sarcină). A venit după ani de tratament. Acum nu știu dacă mi-aș mai fi dorit, că Eduard spune: „tati, să nu mai faceți niciunul, că vreau ca averea să-mi rămână mie”, a spus actorul la Antena Stars.

Actorul a mărturisit că a avut multe oportunități încă de la debutul în carieră. De asemenea, a precizat că profesia l-a ajutat și pe plan financiar, atunci cumpărându-și o mașină și un apartament.

„Așteptăm vremuri mai bune și sper că o să vină. La mine a fost un șut în f..., pentru că atunci s-au deschis toate ușile către primării, către zile de oraș. Am cunoscut foarte multă lume și asta m-a ajutat foarte mult și financiar, pentru că din start, când am pornit, m-au ajutat, am luat un apartament, o mașină, să intru și eu în rând cu ei. Ei deja aveau multe spectacole. Și eu aveam, dar tot mai bine a fost acasă”, a mai transmis vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel