Avocata familiei regretatului Petrică Mâțu Stoian, ACUZAȚII fără precedent: „A fost un cumul de malpraxis”

Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Apar noi detalii cutremurătoare în ancheta privind moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata familiei regretatului artist face declarații șocante. 

Trecerea în neființă a îndrăgitului interpret de muzică populară a îndoliat o țară întreagă. Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea, mai ales că artistul nu dădea semne că e bolnav, motiv pentru care nimeni nu înțelege cum de acesta s-a stins din viața atât de repede. 

 

Petrică Mâțu Stoian a fost infectat cu noul coronavirus și dezvoltase maladia Covid-19. Pentru a rezolva sechelele pulmonare cu care a rămas în urma infecției, artistul a ales să facă terapie în camera hiperbară. Pe data de 5 noiembrie, Petrică Mâțu Stoian a mers la o clinică privată pentru a face acest tratament. 

 

Lidia Fecioru, despre divorțul dintre Anamaria și Reghe: „Cei mai mulţi bărbaţi obosesc lângă o femeie puternică”


Avocata familiei regretatului Petrică Mâțu Stoian face noi dezvăluiri în ancheta privind moartea artistului: 

 

Avocata familiei susține că este vorba despre un cumul de malpraxis și a afirmat că există „nereguli foarte grave” care au dus la decesul artistului. 


„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului. Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată.


Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3.


Au fost nereguli foarte grave. Categoric au fost şterse probe! Gândiţi-vă în urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mîţu Stoian trebuia să facă o analiză. Acela este INR-ul.


În situaţia lui Mîţu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Păi dacă nu ai analiza în faţă, tu iei aproximativ că aşa ţi-a spus pacientul?”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, la România TV.

 

Citește și: Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi cu onoruri militare. Anunțul făcut de soția regretatului artist

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 21 noi, 12:42 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play