Avocata familiei regretatului Petrică Mâțu Stoian, ACUZAȚII fără precedent: „A fost un cumul de malpraxis”

Data publicării:
Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Apar noi detalii cutremurătoare în ancheta privind moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata familiei regretatului artist face declarații șocante. 

Trecerea în neființă a îndrăgitului interpret de muzică populară a îndoliat o țară întreagă. Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea, mai ales că artistul nu dădea semne că e bolnav, motiv pentru care nimeni nu înțelege cum de acesta s-a stins din viața atât de repede. 

 

Petrică Mâțu Stoian a fost infectat cu noul coronavirus și dezvoltase maladia Covid-19. Pentru a rezolva sechelele pulmonare cu care a rămas în urma infecției, artistul a ales să facă terapie în camera hiperbară. Pe data de 5 noiembrie, Petrică Mâțu Stoian a mers la o clinică privată pentru a face acest tratament. 

 

Lidia Fecioru, despre divorțul dintre Anamaria și Reghe: „Cei mai mulţi bărbaţi obosesc lângă o femeie puternică”


Avocata familiei regretatului Petrică Mâțu Stoian face noi dezvăluiri în ancheta privind moartea artistului: 

 

Avocata familiei susține că este vorba despre un cumul de malpraxis și a afirmat că există „nereguli foarte grave” care au dus la decesul artistului. 


„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului. Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată.


Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3.


Au fost nereguli foarte grave. Categoric au fost şterse probe! Gândiţi-vă în urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mîţu Stoian trebuia să facă o analiză. Acela este INR-ul.


În situaţia lui Mîţu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Păi dacă nu ai analiza în faţă, tu iei aproximativ că aşa ţi-a spus pacientul?”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian, la România TV.

 

Citește și: Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi cu onoruri militare. Anunțul făcut de soția regretatului artist



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel