Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi cu onoruri militare. Anunțul făcut de soția regretatului artist

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Astăzi regretatul artist va fi condus pe ultimul drum. 

Veste că Benone Sinulescu s-a stins din viață a lăsat multă durere în urmă. Artiști și vedete din România și-au arătat regretul pentru tragicul eveniment. Astăzi, Benone Sinulescu va fi înmormântat de un sobor de preoți la Cimitirul Eternitatea din Arad. Slujba va fi oficiată de un sobor de preoți, iar regretatul artist va fi condus pe ultimul drum de toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pentru muzica lui. 


„Totul va începe la ora 13.00, în Piaţa Avram Iancu, acolo unde este suficient spaţiu pentru ca oricine doreşte să-l conducă pe ultimul drum să o poată face. Sau să-i aducă un ultim omagiu.


Va fi un număr mare de preoţi, fiindcă, spre exemplu, Preasfinţitul Calinic de la Suceava, un mare admirator al soţului meu, tocmai ce m-a sunat să mă anunţe că va trimite doi preoţi la slujba de înmormântare.


Cred că şi vicarul episcopal al locului va fi şi el prezent”, a declarat Elena Sinulescu pentru Impact


Care este cauza morții lui Benone Sinulescu. Explicația medicilor: „O parte din conţinutul stomacului i-a ajuns în plămân şi i l-a ars”


Regretatul artist a murit joi, din cauza pneumoniei de aspiraţie. Medicii au explicat cât de gravă este afecțiunea care i-a adus sfârșitul.

Deşi informaţii iniţale au indicat că ar fi murit la spital din cauza unei pneumonii, soţia lui a explicat că el a refuzat internarea.


Beatrice Mahler a explicat că pneumonia de aspiraţie este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistenta important si cu risc de deces mare.


„Pneumonia de aspiratie este o formă foarte severă de pneumonie în care o parte din continutul stomacului ajunge in plaman si arde plamanul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistenta important si cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspiratie care se vindeca si forme care chiar daca sunt internate nu reusesc sa depaseasca acest moment. Este foarte important ca interventia sa se faca promt in astfel de situaţii.


Pneumoniile de aspiratie pot fi intalnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afectiuni neurologice. Este o pneumone care evolueaza sever si sansele de supravietuire sunt extrem de mici la domiciliu”, a explicat Beatrice Mahler la România TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel