Lidia Fecioru, despre divorțul dintre Anamaria și Reghe: „Cei mai mulţi bărbaţi obosesc lângă o femeie puternică”

Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre divorțul momentului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, după ce antrenorul a decis să își refacă viața alături de Corina Caciuc, cea care îl va face tată pentru a treia oară. 


Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 despre motivele care ar fi dus la divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 


„Există o cale predestinată, există în viaţă suflete pereche, dar nimic în viaţa asta nu este garantat până când moartea ne va despărţi. Toate lucrurile au o garanţie.


Dar, voiam să ajung la feminitatea femeilor. Mie îmi place foarte tare de Anamaria Prodan şi că îşi pune milioane de kilograme de diamante. Să le poarte, că e tânără. Îmi place de ea că trăieşte momentul, se bucură.


Lângă o astfel de femeie, bărbaţii nu rezistă foarte mult. Bărbaţii obosesc şi caută linişte. Nu pot ţine ritmul şi ajung la concluzia că nu mai e locul lor. Că locul lor a fost luat de o maşină mai fiţoasă, de un diamant mai mare, de o afacere.


Anamaria Prodan are bucuriile momentului. Pe ea nu o mai bucură mâine ceea ce a bucurat-o astăzi. E o mamă care îşi creşte copiii cu demnitate, nu a rugat pe nimeni.


Totul este echivalat în finanţe. Inclusiv dragostea. Şi atunci, lucrurile astea se întorc. Banul se răzbună. Este o chestie a karmei. Banul se plăteşte”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3

 

Anamaria Prodan, dezvăluiri inedite despre un nou început amoros

 

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă delicată, după ce căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final. Vedeta a încercat în ultimele luni să salveze căsnicia ei cu Reghe, dar toate eforturile au fost în zadar. Acum că a acceptat situația, sexy-impresara se gândește deja la cine va ocupa locul rămas liber după divorț. 


Anamaria Prodan este de părere că acel loc trebuie să îl ocupe doar o persoană care să merite cu adevărat și va fi mult mai selectivă în ceea ce privește partenerul ei de viață. 


”Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 21 noi 2021, 10:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience