„Avem și noi Sâmbăta Morților”. Andreea Mantea nu este de acord cu sărbătorirea Halloween-ului

Data publicării:

Andreea Mantea nu sărbătorește Halloween-ului și nici nu încurajează această sărbătoare. 

Andreea Mantea a postat, de Halloween, un mesaj acid cu privire la modul în care se desfășoară această sărbătoare. Prezentatoarea TV spune că nu are nimic cu această sărbătoare, dar că preferă să se aplece către tradițiile românești, cum ar fi  Sâmbăta morților, moșii de vară, moșii de toamnă, prilej cu care poate da de pomană pentru sufletele celor plecați. 

 

„Nu am nimic cu sărbătoarea Halloween-ului, poate fi și drăguță și interesantă și chiar și creativă, DAR parcă este mai frumos când sărbătorim ziua celor trecuți în neființă, cu flori și cu bucățele preferate de aceștia, cu mese în familie în care să ne amintim povestind cu drag de ei. Avem și noi Sâmbătă morților, moșii de vara, moșii de toamna. Tot atunci putem dărui și celor care nu au, multe lucruri. Zic și eu…Săptămâna liniștită va doresc! Siiiii distracție plăcută celor ce sărbătoresc Halloween-ul!”; a transmis Andreea Mantea în mediul online. 

Gigi Becali, acuzații grave după petrecerea de Halloween de la Castelul Bran: „Se fac ritualuri. Mi-e frică și mie!”

 

Halloweenul în Mexic. Cum se sărbătorește ”Dia de los Muertes”. Mirela Vescan: „ Ei speră să-și întâlnească strămoșii”

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, a prezentat cum se sărbătorește Halloweenul în Mexic.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au adus în fața publicului cea mai populară sărbătoare americană sărbătorită în noaptea de 30 octombrie, Halloween-ul. Așadar, prima ediție a emisiunii Mi-Th Influencer a exemplificat cum putem obține un machiaj perfect de Halloween, specific în Mexic, dar și cum se sărbătorește „Dia de los Muertes. 

Cum se sărbătorește  ”Dia de los Muertes”

„Machiajele din Mexic sunt duse într-o zonă veselă, colorată, dar așa sunt și ei. Speră că în noaptea de Halloween să se întâlnească cu strămoșii lor. Au o abordare foarte veselă, cântecele sunt foarte vesele, au altare unde pun fotografiile străbunilor. Este foarte important să nu îți uiți străbunii, să îți aduci aminte de ei. Poate că tot anul nu te-ai gândit la ei, dar în noapte aia trebuie. Este bine să le oferi mâncarea preferată și tu să te fardezi specific zonei lor. Și iile lor tradiționale sunt diferite. O ie mexicană este ca un machiaj de-al lor, înflorat, vesel, cu buline, cu contraste, culorile sunt vii. Au un spirit destul de vesel, iar sărbătoarea asta „Dios de los Muertes” este foarte frumoasă la ei. ”, a spus Mirela Vescan  în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

Cum realizezi, pas cu pas, un machiaj de Halloween

 Celebrul make-up artist a oferit cele mai ascunse trucuri, dar a explicat și pas cu pas ce trebuie să faci, astfel încât machiajul să fie ușor de realizat acasă. 

„În primul rând, trebuie pregătită fața standard cu fond de ten, cu pudră, orice machiaj începe așa. Acum folosim un truc, punem pe față o dischetă demachiantă, o poziționăm pe zona orbitelor și ne-am trasat un traseu și ne iese machiajul. Putem face și o Minnie Mouse cu trucul acesta. După care, punem fondul de ten portocaliu, este pe bază de apă și se aplică normal, cu buretele. Îl putem folosi și în machiajele normale, dacă vrem să obținem niște culori extraordinare. Punem creion negru, în interiorul pleoapei inferioare. După care punem fond de ten negru, putem folosi și un creion negru, fiecare poate folosi orice are în casă și se umple locul unde am aplicat dischetele și am lăsat zona liberă. Ideea de plecare a machiajului este forma unui craniu uman și unde este negru sunt orbitele. Este aspirațional să pui și sclipici în machiajele de Halloween.”, a declarat Mirela Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel