Cum realizezi, pas cu pas, un machiaj de Halloween. Mirela Vescan te învață cele mai ascunse trucuri

Data publicării:
EXCLUSIV

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, a prezentat în prima ediție cele mai ascunse trucuri ale realizării unui machiaj de Halloween.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au adus în fața publicului cea mai populară sărbătoare americană sărbătorită în noaptea de 30 octombrie, Halloween-ul. Așadar, prima ediție a emisiunii Mi-Th Influencer a exemplificat cum putem obține un machiaj perfect de Halloween, care, dacă la prima vedere poate părea foarte complex, în realitate poate fi realizat chiar din confortul propriei locuințe. Celebrul make-up artist a oferit cele mai ascunse trucuri, dar a explicat și pas cu pas ce trebuie să faci, astfel încât machiajul să fie ușor de realizat acasă. 

„În primul rând, trebuie pregătită fața standard cu fond de ten, cu pudră, orice machiaj începe așa. Acum folosim un truc, punem pe față o dischetă demachiantă, o poziționăm pe zona orbitelor și ne-am trasat un traseu și ne iese machiajul. Putem face și o Minnie Mouse cu trucul acesta. După care, punem fondul de ten portocaliu, este pe bază de apă și se aplică normal, cu buretele. Îl putem folosi și în machiajele normale, dacă vrem să obținem niște culori extraordinare. Punem creion negru, în interiorul pleoapei inferioare. După care punem fond de ten negru, putem folosi și un creion negru, fiecare poate folosi orice are în casă și se umple locul unde am aplicat dischetele și am lăsat zona liberă. Ideea de plecare a machiajului este forma unui craniu uman și unde este negru sunt orbitele. Este aspirațional să pui și sclipici în machiajele de Halloween.”, a declarat Mirela Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

 

Machiaj de Halloween pas cu pas, cu Mirela Vescan

„Desenăm vârful nasului, facem un triunghi sau încercăm să astupăm vârful. Pentru conturul buzelor s poate folosi și un creion negru de ochi. Acesta trebuie să fie ușor exagerat, am ridicat linia în sus ca să îi dăm o tentă simpatică. Apoi, trecem o ață pe sub buze și o prindem după urechi. Dacă vrem să maturizăm o față, îi trasăm obrajii pe deasupra aței, dacă nu, mergem sub ață și desenăm obrajii cu o linie. Apoi punem aplicații, găsim flori în casă, eu le-am cumpărat din magazin și le-am refăcut, petală cu petală, ne pregătim înainte. Am dus machiajul spre sărbătoarea mexicană. Eu am folosit și puțină textură UV, iar dacă pui și niște lumină UV, atunci te va speria.”, a continuat make-up artistul.

 

Ce semnifică Halloween-ul

În final, celebrul make-up artist a povestit despre istoria neștiută a Halloween-ului și despre semnificația acestuia.

„Este o sărbătoare de import, dar, de la an la an eu simt o evoluție. La început, doar s-a știut de Halloween, iar acum lucrurile evoluează. De Halloween, poți fi orange- negru sau poți fi orice alt personaj de speriat îți dorești. În engleza veche, Halloween înseamnă ziua tuturor sfinților și vine o parte din Irlanda. Dovleacul a devenit vedetă, din cauza culorii sale, tocmai de asta am ales să fac un machiaj pe bază de orange. Sărbătoarea e veche de mii de ani, dar abia în anul 800, Biserica Romano Catolică a fixat sărbătoarea de Halloween, în care sfinții erau sărbătoriți.”, a mai spus Mirela Vescan.

VEZI și: Elon Musk, petrecere grandioasă la Castelul Bran. Miliardarii lumii sunt prezenți



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel