Gigi Becali, acuzații grave după petrecerea de Halloween de la Castelul Bran: „Se fac ritualuri. Mi-e frică și mie!”

Data publicării:
Gigi Becali, captură video Youtube/ TRINITAS TV
Descriere foto: Gigi Becali, captură video Youtube/ TRINITAS TV

Gigi Becali a lansat o serie de acuzații grave, după petrecerea de Halloween, organizată la Castelul Bran.

Cu ocazia sărbătorii de Halloween, mai mulți miliardari au organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran,  pe 29 și 30 octombrie. Ulterior, Gigi Becali a comentat, în stilul său caracteristic pentrecerea de la „Castelul lui Dracula”. Patronul FCSB este de părere că  s-au desfășurat diverse „ritualuri”.

„Fiecare om e liber să facă ce vrea. Fiecare-și alege ce vrea. Nu ești obligat. Te duci spre Cristos sau spre Satan. Ei și-au ales stăpânul, care este adversarul lui Cristos. Se duc acolo și fac niște ritualuri și se întâlnesc cu stăpânul lor. Dacă se întâlnesc cu stăpânul lor, care e treaba voastră?”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

Gigi Becali, despre petrecerea de la Castelul Bran: „Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi”

Gigi Becali susține că încep să se întâmple lucruri care au legătură cu Sfintele Scripturi. 

„Nu este chiar așa, e mai mult de vorbit pe tema asta. Dacă vă spun, nu o să înțelegeți. Sau spuneți că Becali e nebun. Sunt lucruri care se întâmplă, se apropie lumea de sfârșit. Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi. De ce să mă bag și eu în treburile astea? Mi-e frică și mie. De duhurile rele din văzduh (…) În particular pot să spun. Public, nu pot să spun. 

Bogații lumii vin la Biserică, să se roage la Dumnezeu?! Unde-și fac ei rugăciune? La stăpânul lor, alt stăpân. Noi îl avem pe Cristos, suntem creștini ortodocși.

Să ne ferească Dumnezeu de tot ceea ce fac ei acolo în castelul ăsta, la Bran!”, a mai comentat Gigi Becali, la România TV.

Unde s-au aflat, de fapt, Elon Musk și Angelina Jolie în weekend, când românii credeau că cei doi sunt la Brașov și Bran

Presa din România a scris în weekend că Elon Musk și Angelina Jolie, dar și alte persoane cunoscute, ar organiza o petrecere de Halloween la Castelul Bran, închiriat de către cel mai bogat om al planetei. Știrea s-a viralizat rapid nu doar în România, ci și în alte țări din lume, însă nimeni nu a putut să confirme că afaceristul a venit în țara noastră. Se pare că in formația a fost un fake news.

Castelul Bran ar fi fost, într-adevăr, închiriat de mai mulți miliardari care și-au dorit o petrecere ferită de ochii lumii, dar nu de Elon Musk, transmite Realitatea Plus. La marele eveniment nu ar fi ajuns nici Angelina Jolie. Potrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Interne, cei doi nu ar figura în documente că ar fi intrat în aceste zile pe teritoriul României. Mai mult, Angelina Jolie ar fi fost văzută și fotografiată în acest weekend la Los Angeles, în timp ce mergea la cumpărături alături de fiica ei.

De cealaltă parte, Elon Musk, s-ar fi aflat în acest sfârșit de săptămână în New Jersey. Dovada s-ar găsi pe contul de Twitter ElonJet, unde avionul privat al acestuia este monitorizat de un tânăr de 19 ani din Florida. Acesta folosește roboți care prelucrează datele publice de trafic aerian.

De altfel, la marele eveniment au fost prezenți mai mulți oficiali români, însă nici primarul din Bran și nici președintele Consiliului Județean Brașov nu au putut confirma prezența celor doi, relatează DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel