Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor au fost depistați cu COVID-19. Care este starea lor de sănătate

Data publicării:
Monica Davidescu și Aurel Temișan, sursa instagram
Descriere foto: Monica Davidescu și Aurel Temișan, sursa instagram

Familia lui Aurelian Temișan a fost diagnosticată cu COVID-19. Ce simptome au avut cei trei înainte de a începe tratamentul?

Aurelian Temișan și fiica lui, Dora, au fost testați pozitiv cu virusul COVID-19, iar apoi soția artistului, Monica Davidescu, a fost și ea depistată cu coronavirus.


Cei trei se află în carantină la domiciliu, iar starea lor de sănătate este una bună, potrivit declarațiilor oferite de Monica Davidescu la Prima TV. 


Artista a mărturisit că Aurelian Temișan așteaptă cu nerăbdare să iasă din izolare și să meargă la cumpărături.

 
„Ne-am pozitivat și am rămas acasă, nu ieșim nicăieri. În ziua în care au debutat simptomele am fost la un centru de evaluare unde am primit un consult amănunțit, medicamente, sfaturi, și , când am început să iau medicamentele, au dat simptomele înapoi. Am avut o zi în care m-am simțit mai moale, dar sunt deja în a patra zi și fac curat în sertare. Temi abia așteaptă să rupă ușa mâine, îl trimit să cumpere portocale. Eu sunt până vineri în carantină, cu Dora”, a declarat Monica Davidescu la Exclusiv VIP.

 

 

Monica Davidescu spune că nu vreau să acuze școala unde învață fiica ei, deoarece virusul COVID-19 se răspândește foarte rapid și ușor, așadar nu poate spune că școala ar fi locul de unde au luat virusul. 


„Te-aș contrazice, nu este vorba doar de școală, este vorba de mall-uri, piețe, magazine, este un virus care se transmite mult mai repede. Dacă spunem că de la școală se îmbolnăvesc cei mai mult, o să zicem că de acolo vin toate problemele”, a mai spus artista. 


Fiica lor nu a fost vaccinată și este nevoită să stea mai multe zile în izolare, dar actorul poate ieși deja din casă. 


„Dora, pentru că are sub 12 ani și nu a fost vaccinată, va rămâne până vineri, dar și ea a ieșit astăzi negativ, așa că suntem bine”, a mai declarat Monica Davidescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel