Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel: „Să le fie rușine! Trebuia înmormântat cu onoruri militare”

Data publicării:
Aurel Pădureanu, captură video Prima TV
Descriere foto: Aurel Pădureanu, captură video Prima TV

Aurel Pădureanu și-a exprimat nemulțumirile după moartea lui Alexandru Arșinel.

Aurel Pădureanu s-a arătat a fi extrem de revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel. Acesta susține faptul că pe timpul vieții, foarte mulți oameni l-au judecat și au spus diferite lucruri urâte la adresa lui, iar după moarte „l-au idolatrizat”.Mai mult, văduvul regretatei Cornelia Catanga mai susține faptul că marele actor ar fi trebui să fie înmormântat cu onoruri militare, datorită impactului pe care l-a avut în cinematografia românească.

„Toți avem greșeli în viață, dar când a murit un om i se iartă toate. Alexandru Arșinel trebuia înmormântat cu onoruri militare. A fost o mare personalitate, nu a fost un om oarecare și, după ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui… și după ce a murit, toți l-au idolatrizat. E urât! Și omul ăsta a făcut ceva, a lăsat ceva în urmă! Și-a scris numele pentru nemurire. Nu a fost oricine. Un mare actor. Și în afară de faptul că a fost un actor excepțional de bun, a cochetat cu muzica și a fost ca un Nat King Cole al României. Cânta toate piesele lui. Eu m-am întâlnit de foarte multe ori cu el. Mi-a spus că a făcut un album de romanțe. Și l-am întrebat de ce îmi spune mie și mi-a zis că eu le cânt cel mai bine romanțele…”, a declarat Aurel Pădureanu, potrivit viva.

Ce s-a întâmplat cu certificatul de revoluționar deținut de Alexandru Arșinel: „Nu s-a autosesizat instituția care i l-a acordat”

„Trebuia să-i dea un titlu onorific”

Mai mult, Aurel Pădureanu apune că Alexandru Arșinel ar fi meritat să fie omagiat cu un titlu onorific, care să-i rămână pe veci, datorită funcției pe care a avut-o. Acesta face o paralelă cu ce s-a întâmplat cu soția sa după moarte, care, pe timpul vieții era constant jignită, iar după ce a murit era adorată între oameni.

„Trebuia să-i dea un titlu onorific, ca director, să-i rămână pentru toată viața. Director al Teatrului Constantin Tănase. Onorofic! De ce atâta răutate? De ce? Și apoi să spui, după ce a murit, 'vai, ce mare actor a fost!'. Acum toți îl plâng. Pe Cornelia o făceau țigancă. Pe urmă, nu mai știau, cea mai mare cântăreață, după ce a murit. Asta e nația noastră! Perversă. Cea mai perversă de pe mapamondul ăsta! Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. De ce nu l-au îngropat cu onoruri miliitare? A avut grad de cavaler, i s-a conferit acest titlu. Să le fie rușine!”, a continuat acesta.

Familia lui Alexandru Arșinel nu-și poate reveni din șoc: „Mama este distrusă de durere”. Fiul regretatului actor, declarații tulburătoare

Alexandru Arșinel a murit

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, pe 29 septembrie. Regretatul artist a fost înmormântat pe 2 octombrie la cimitirul Bellu, acolo unde i-au adus un ultim omagiu aproximativ 300 de oameni, printre care și câteva persoane publice. În ciuda încercărilor familiei de a-l salva pe Maestru și de a-l interna în diferite centre speciale pentru problemele de care suferea, acesta s-a stins din viață la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Acum, familia este în continuare în șoc și încearcă să se obișnuiască cu această întâmplare tragică. 

Maestrul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimele luni din viață, fiind internat de mai multe ori la spital, dar și la diferite centre de recuperare.

Mirela Vaida, în lacrimi. Omagiu pentru Alexandru Arșinel: „A fost un om care n-a făcut niciodată rău, indiferent de ce ar spune unii sau alții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel