Familia lui Alexandru Arșinel nu-și poate reveni din șoc: „Mama este distrusă de durere”. Fiul regretatului actor, declarații tulburătoare

Data publicării:
Alendru Arșinel, captură video Youtube TV
Descriere foto: Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Familia lui Alexandru Arșinel nu-și poate reveni, după ce îndrăgitul artist s-a stins din viață.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, pe 29 septembrie. Regretatul artist a fost înmormântat pe 2 octombrie la cimitirul Bellu, acolo unde i-au adus un ultim omagiu aproximativ 300 de oameni, printre care și câteva persoane publice. În ciuda încercărilor familiei de a-l salva pe Maestru și de a-l interna în diferite centre speciale pentru problemele de care suferea, acesta s-a stins din viață la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Acum, familia este în continuare în șoc și încearcă să se obișnuiască cu această întâmplare tragică. Cristian, unul dintre băieții regretatului actor, a declarat faptul că îi este aproape mamei sale zilnic, care este distrusă din cauza faptului că și-a pierdut marea iubire. 

„Încercăm să ne revenim. Mama este distrusă de durere, șocată de moartea tatălui nostru. O să merg în fiecare zi la ea, să am grijă de dânsa.”, a declarat Cristian Arșinel, pentru Click!

Mirela Vaida, în lacrimi. Omagiu pentru Alexandru Arșinel: „A fost un om care n-a făcut niciodată rău, indiferent de ce ar spune unii sau alții”

Marilena, iubirea vieții lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel vorbea cu fiecare ocazie despre Marilena, iubirea vieții sale. Cei doi au avut o căsnicie de peste 50 de ani, iar iubirea dintre ei a rămas intactă până în ultima clipă din viață.

„Am avut nenumărate admiratoare, chiar dacă am fost mereu urâțel. Nu am fost niciodată un Alain Delon, însă am avut șarm, umor. Cred că asta le-a dat pe femei pe spate. Însă, eu nu am cedat ispitelor.

Mă mai uitam, că orice bărbat, însă niciodată nu întreceam această granița. Am fost și sunt un bărbat fidel (…) Îi datorez multe acestei femei. Ea a fost echilibrul meu, cea care mi-a dat putere în multe momente dificile.”, spunea actorul despre soția sa, potrivit cancan.

Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accident

Alexandru Arșinel și-a cumpărat singur locul de veci, cu câțiva ani în urmă

Îndrăgitul actor a fost înmormântat pe Aleea Sciitorilor, loc de veci pe are el însuși l-a cumpărat, atunci când problemele de sănătate nu-l copleșiseră atât de mult. Actorul și-a dorit întotdeauna să nu le împovăreze viața celorlalți, motiv pentru care a pus aceste lucruri la punct din timp, când însă se putea deplasa pe propriile picioare.

“Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. 

Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate, în așa fel încât să nu las multe probleme după mine. Eram la Noaptea Muzeelor și Bellu e considerat muzeu. Și am primit de la Primărie un telefon să merg cu câțiva colegi, după spectacol, să aprindem câteva lumânări la mormintele marilor actori, că ne așteptau cei de la Bellu.

Ne-am dus, ne-au primit imediat, am aprins lumânări. Și eram cu niște colegi de la Teatrul Tănase: ‘Hai să vă arăt un mormânt de-al unui coleg de-al nostru’. Și mergeam așa și am ajuns la vreo 10 metri de locul unde este mormântul meu”, a povestit actorul înainte de moarte pentru evelinepauna.ro.

Alexandru Arșinel, însoțit de foarte puțin colegi de breaslă, pe ultimul drum. Actorul a fost înmormântatGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel