Aurel Pădureanu, cavou din marmură pentru Cornelia Catanga: ”I-am îndeplinit ultima dorință”. Cât a costat întreaga lucrare

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu i-a îndeplinit ultima dorință a regretatei lui soții, Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu a reuși să îndeplineassă ultima dorință și obligație morală pe care o avea față de regretata lui soție, Cornelia Catanga. Din cauza faptului că aceasta a murit după ce a fost infectată cu COVID 19, iar înmormântarea a trebuit să fie făcută în condițiile și normele speciale implementate atunci de epidemie, soțul “reginei muzicii lăutărești” nu s-a lăsat până când nu i-a făcut un mormânt și un sicriu demn de o artistă. Mai mult, Aurel Pădureanu știa faptul că soția sa avea fobie de insecte, astfel că în noul cavou nu va putea să mai fie atinsă de aceste ființe.

”Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit.

Dacă a murit în condițiile acelea și a fost îngropată în condițiile de atunci cu COVID-ul, măcar atâta satisfacție să am. Conform protocolului COVID-19, am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac.  Dar i-am pus atunci hainele de înmormântare lângă ea.

Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton. Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt! M-a ajutat domnul Adrian Videanu”, a declarat, pentru FANATIK, Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, în stare de șoc, după ce a primit o factură de 8.000 de lei: ”Puteam să cad jos, să se întâmple o nenorocire”

Cât a costat cavoul de marmură

Chiar dacă nici el, dar nici fiul lui nu stau deloc bine pe plan financiar în această perioadă, Aurel Pădureanu spune că a făcut toate eforturile necesare pentru a o omagia în acest fel pe Cornelia Catanga. Mai mult, acesta recunoaște faptul că a primit și ajutor.

”A ieșit foarte frumos, din marmură albă. M-a costat peste 8.500 de euro, dar Cornelia merita acest lucru! A fost un efort extraordinar pentru noi. Atât eu, cât și Alexandru ne-am zbătut să putem să îi facem acest cavou, deși nu ne descurcăm bine pe plan financiar.

Am fost ajutați. Alexandru s-a angajat și cântă undeva… ca să putem amândoi să îi îndeplinim Corneliei ultima dorință. A mai rămas să îi fac acolo ca o carte și să scriem ‘regina muzicii lăutărești’ ”, a spus bărbatul pentru sursa citată. 

Cornelia Catanga, semne bizare dincolo de moarte. Aurel Pădureanu, în stare de șoc

Aurel Pădueanu o visează constant pe Cornelia Catanga

Mai mult, de când a murit Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu mărturisește faptul că nu mai este contactat aproape pentru niciun eveniment privat. Cât despre durerea care i-a lăsat-o această pierdere uriașă, cântărețul spune că nu va reuși să treacă niciodată peste asta.

”Și așa nu am putut să dorm aproape un an, că știam că e acolo în pământ, în condițiile acelea! O visez mereu și azi. Alexandru la fel. Nu avem liniște, ea era puterea noastră! Mergeam pe stradă și umblam de unul singur de durere. E o durere care nu ne va trece niciodată.

Cornelia a presimțit că va muri, poate de aceea nu a vrut să meargă la spital. Dar și dacă nu o duceam, iar nu era bine. Nu știu cum ar fi fost mai bine. Pandemia mai mult ne-a înrăit. Oamenii nu mai sunt ca înainte. Mulți nu ne mai caută. Dacă era Cornelia să vezi cum sunau, să îi ia la evenimente…”, a mai declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel