Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catangă, se confruntă cu mari probleme financiare.

După moartea Corneliei Catangă, Aurel Pădureanu se confruntă cu numeroase probleme. Cum prețurile au explodat în ultima perioadă, facturile artistului s-au dublat. Mai exact, soțul regretatei Cornelia Catanga are de plătit suma de 8.000 de lei, iar cântărețul a mărturisit că se descurcă cu greu.

Aurel Pădureanu se confruntă cu probleme financiare

''Dacă nu aveam un sistem nervos echilibrat, o luam razna. Eu nu știu ce se întâmplă la ora actuală, a scăpat totul de sub control. Eu stau cu chirie și să-mi vină 8.000 lei. Stau la un aparatament cu trei camere, în iarnă am dat drumul la un calorifer, două, am înțeles, am plătit și 300 de lei, și 1.000 de lei, dar nu 8.000 de lei.

Este incredibil... Nu am restanțe, ultima dată când am plătit mi s-a spus că nu mai am nimic. Cum să plătesc? Este prima dată. Eu sunt plecat, nu sunt în București și mi-a spus propietarul. De unde să am? De unde să plătesc?

Unde să mă duc să iau o asemenea sumă de bani? Mă descurc foarte greu. După ce a murit Cornelia, nu a mai rămas nimeni. La ora actuală nu mai funcționează nicio instituție cum trebuie.'', a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate la Antena Stars.

Aurel Pădureanu, motivul pentru care vrea să plece din România

Aurel Pădureanu a declarat că o să meargă în America alături de fiul său, însă nu se va muta definitiv din România. 

„Ei vor să se căsătorească acolo, nu are o anumită potență financiară, o să facă o mică cununie acolo. (...) Să fiu sincer, trebuie să mă duc acolo, trebuie să mă duc lângă el, să-i dau avântul ăla. Dacă nu mă vede că sunt lângă el nu. Să mă duc după el să stau 5-6 luni de zile.

El o să plece, o să stea un an, o să se mai întoarcă înapoi, nu o să stea definitiv, că e greu”, a mărturisit Aurel Pădureanu, în cadrul emisiunii Showbiz Report, pe Antena Stars.

Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere după ce și-a dezgropat soția

Cântăreaţă de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit la 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. În urma artistei au rămas soțul acesteia, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, pe care aceasta îl numea Andu. 

Regretata artistă s-a stins în urma infectării cu COVID-19, iar înmormântarea s-a desfășurat conform protocolului COVID. Acum, Aurel Pădureanu a decis să o dezhumeze pe soția sa pentru a-i face un al mormânt mai frumos.

"Cornelia a lăsat cu gură de moarte să aibă criptă. Am fost la Sanepid, am obținut aprobarea lor pentru deshumare, așa cum se face. Eu m-am ocupat sa îi fac un mormânt frumos. În urmă cu două săptămâni am realizat  acest lucru. I-am făcut și pomenirea de un an totodată. Acum are un loc frumos, așa cum trebuie și cum merita si ea, că a fost o mare artistă", a declarat Aurel Pădureanu, pentru Click!

Aurel Pădureanu: “Nu mă mai sună nimeni“

Aurel Pădureanu a declarat că a fost uitat de toată lumea, de când a murit Cornelia Catanga.

“Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest... nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători.

Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi.

Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulţumesc, sau să spună public despre Cornelia”, a mai spus Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 iul 2022, 12:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience