Au crezut că e goală. Ruby, apariție incendiară pe covorul roșu. Bluza "fără sutien" / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Ruby a ieșit din orice tipare, la ultima ei apariție de pe covorul roșu. Artista a îmbrăcat o rochie inedită. 

Ruby a șocat pe toată lumea, prin ultima ei apariție. Artista a fost prezentă la un eveniment monden, desfășurat în Capitală, alături de alte zeci de vedete. Cu acest prilej, solista a vrut să fie sigură că acaparează toate privirile, pentru că ținuta aleasă de ea a fost una cu totul inedită. Vizibil fără inhibiții, Ruby a ales să poarte o rochie cu un imprimeu deosebit în partea de sus, care le-a dat celorlați participanți, dar și fanilor, senzația că aceasta este goală. În realitate, solista a ales doar o imitație extrem de bună a unui bust gol. 

Se pare că nu doar oamenii au avut această impresie, ci și rețelele de socializare, care i-au șters poza vedetei, pentru conținutul indecent. Nu este prima dată când Ruby iese din tipare, semn că aceasta este foarte mândră de fizicul ei și n-are nici măcar o reținere.

În cele din urmă, artista a adunat extrem de multe reacții pozitive din partea fanilor, care îi apreciază foarte mult silueta de invidiat, dar și curajul. Mai mult, nici în partea de jos, ținuta nu a fost una simplă, aceasta având o trenă extrem de lungă. Rochia dreaptă s-a multa perfect pe strupul sculptat al vedetei.

Lili Sandu a lipsit de la acest eveniment celebru

Chiar dacă extrem de multe nume celebre au spus "Da" invitației de a păși pe covorul roșu, Lili Sandu se pare că nu și-a mai făcut apariția. Aceasta a avut intenția de a participa, însă un incident neplăcut a făcut-o pe divă să părăsească imediat locația. Poliția a fost și ea implicată în acest caz. 

"Nu putem să intrăm la eveniment? Cum adică nu putem să intrăm cu mașina eveniment. Unde parcăm, la vreo 2-3 kilometri? Deci nu mai e loc de parcare deloc, dar am văzut că ați lăsat câteva mașini care au intrat. Noi suntem tot de la organizare. Avem și recuzită. Măcar lăsați-ne să încercăm, să vedem dacă găsim., le-a povestit Lili Sandu fanilor ei în mediul online.

Teo Trandafir rămâne fără emisiune. "Teo Show" ar putea dispărea definitiv din grila Kanal D

Lili Sandu, deranjată de decizia organizatorilor

Lili Sandu a părut cu atât mai deranjată cu cât omul legii i-a spus faptul că organizatorii au luat această decizie, de a nu mai lăsa invitații să pătrundă în curtea locației. Din cauza faptului că era îmbrăcată cu o rochie spectaculoasă, dar și din cauză că purta tocuri, se pare că aceasta a refuzat să meargă pe jos acea distanță. După câteva minute de la incident, Lili Sandu a pus un alt videoclip pe rețelele de socializare, în care apărea împreună cu iubitul ei la o shaormerie, unde cei doi voiau să își cumpere de mâncare.

"Aaa...  Deci organizatorul v-a spus că nu mai sunt locuri. Bine, mulțumim frumos. Nu e o problemă. "Băi și cât mi-am dorit să merg pe covorul roșu. Am vrut și eu să fiu o divă. Eu acum ce fac? Unde mă duc să defilez?", a continuat vedeta pe instastory.

Citește și: Aurelian Temișan își sărbătorește astăzi ziua de naștere: "Abia de-acum începe nebunia". Cea mai mare dorință a actorului / EXCLUSIV

Brigitte Sfăt l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă: Eu nu mai am bărbat. Florin nu mai există



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel