Aurelian Temișan își sărbătorește astăzi ziua de naștere: "Abia de-acum începe nebunia". Cea mai mare dorință a actorului / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook

Aurelian Temișan a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cea mai mare dorință pe care o are odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani, dar și despre secretul unei relații longevive. 

Aurelian Temișan a schimbat astăzi prefixul, când a împlinit vârsta de 50 de ani. Actorul a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că se simte mai bine ca niciodată acum, vârsta fiind doar un număr. Mai mult, acesta este sigur de faptul că marile provocări de-abia de-acum încep.

"Astăzi am simțit că, acum 10 ani, când am împlinit 40 de ani, am primit un tricou pe care scria "Viața începe la 40 de ani," azi am simțit că am primit cu 10 ani mai devreme tricoul ăla. Abia de-acum începe nebunia. Așa am senzația.", a declarat Aurelian Temișan în exclusivitate pentru Spectacola. 

Secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu

Monica Davidescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei. În acea postare, actrița își exprima toată dragostea și admirația pe care i-o poartă celui cu care este căsătorită de 16 ani de zile. În acest sens, Aurelian Temișan a ținut să ne precizeze faptul că, în realitate, este vorba despre 28 de ani de iubire. Actorul ne-a dezvăluit astfel și secretul unei relații longevive. 

"Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.", ne-a dezvăluit actorul.

Care este dorința lui Aurelian Temișan la 50 de ani

Ajuns la această vârstă, îndrăgitul actor își dorește doar să se mențină la fel de bine, pe toate planurile, așa cum a făcut-o până acum. 

"Așa cum scriam și în postarea pe care o făceam azi-noapte la ora 00:00, pentru că am făcut o postare de suflet, pe care am simțit-o până în adânc, îmi doresc să multiplic 50-ul ăsta și să fiu la fel de echilibrat, de lucid, de în formă ca acum. Cu asta am spus tot. Mă simt foarte bine și mă simt undeva imediat după debutul carierei, în sensul că sunt gata să dau ce e mai bun și nu a fost dat până acum.", a spus acesta în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum petrece actorul de ziua lui

Chiar dacă și-ar fi dorit să se retragă măcar pentru o zi din lumina reflectoarelor, Aurelian Temișan spune că le este dator oamenilor care îl susțin și îl iubesc, fapt pentru care va imortaliza acest moment printr-o petrecere.

"O să punctăm momentul, pentru că nu vreau să trec pe lângă el, deși mi-aș fi dorit foarte mult, în același timp cu petrecerea pe care o fac diseară să îmi iau o zi de suflet și să nu am niciun contact cu nicio rețea de socializare. Dar, în același timp, de ceva ani de zile ne hrănim cu acest lucru și oamenii sunt atât de drăguți când îmi trimit mesaje, încât e frumos să le și răspunzi, ceea ce asta și fac de dimineață, de la 8:00.", ne-a mărturisit Aurelian Temișan.

Ce planuri are Aurelian Temișan pentru vara 2022

Se anunță a fi o vară plină pentru Aurelian Temișan, care își invită publicului să participe la spectacolele de teatru pe care urmează să le organizeze în mai multe orașe din țară.

"Avem spectacol pe 13 iunie la Ploiești, "Divorțul anului", pe 20 la Brăila, pe 4 iulie avem în București, după care, de pe 10 iulie, cei care vin la mare se pot întâlni cu noi în fiecare duminică, până pe 4 septembrie la teatru. Vara asta va fi o vară plină. În rest, cântări, plecări în scurte vacanțe prin țară, pentru că nu putem mai mult, nu avem cum să ne rupem mai mult de 5-6 zile.", a încheiat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel