Astrograma Daianei, fiica Danielei Crudu. Fetița s-a născut în zodia Taur: „Are nevoie de multă atenție din partea părinților”

Data publicării:
Sursa foto: Daniela Crudu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniela Crudu, instagram

Ana Maria Ticea a dezvăluit astrograma Daianei, fiica Danielei Crudu.

Daniela Crudu este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Fosta asistentă TV a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Ana Maria Ticea, astrologul WOWbiz, a vorbit despre destinul micuței, , care a venit pe lume pe 1 mai, sub semnul taurului.

Astrograma Daianei, fiica Danielei Crudu

Conform specialistului, Daiana s-a născut cu norocul în frunte și va avea parte de un viitor strălucit. 

„Nativii născuți pe data de 1 mai s-au aflat sub o conjuncție Soare-Mercur, deci beneficiem de aspecte foarte frumoase în semnul taurului, având în vedere că și Mercur este retrograd. Este o conjunctură foarte norocoasă, sunt oameni născuți care au o poziție și chiar vor străluci în poziția pe care o vor ocupa și, de asemenea, ei sunt guvernați de planeta Venus, care este foarte bine aspectată în semnul gemenilor, iar planeta Pluto

este în semnul vărsătorului, iar chiar pe data de 1 mai avem și un Pluto retrograd în semnul vărsătorului. Acest lucru înseamnă oameni care au o carismă deosebită, vorbim și despre elemente norocoase în destinul lor și despre un destin favorabil celor care vor ajunge să călătorească foarte mult și vor ajunge să beneficieze de situații norocoase. Este un nativ taur născut sunt o conjunctură norocoasă având în vedere și aspectele astrale, dar este și ajutat în evoluția sa de acest Pluto în mers retrograd chiar pe data de 1 mai și de toată conjunctura benefică, deoarece după această perioadă, pe 15-16 mai Jupiter va intraîn semnul taurului care este și guvernator. Situație care poate duce la o poziție de lider, sunt oameni foarte carismatici și care au un cuvânt de spus și oameni care sunt considerați lideri”, a spus Ana Maria Ticea, conform WOWnews.

„Foarte multă ambiție, foarte multă determinare și foarte multă dorință de a reuși”

Totodată, astrologul susține că cifra 1 o va face pe Daiana o femeie puternică, ambițioasă, determinată, curajoasă și va reuși să facă în viață tot ce își propune.

”Având în vedere că ziua de 1 mai este într-o zi de luni, este vorba și despre lună aici, deci vorbim despre emoții intense și despre o persoană care este emotivă, care simte intuitiv anumite aspecte și o vor ajuta foarte mult emoțiile, deci are nevoie de multă atenție din partea părinților și de foarte multe situații norocoase și inedite, care să-i aducă și această parte emoțională, să poată să-i atragă atenția prin a o încuraja și susține. De asemenea, nativii născuți pe data de 1 sunt oameni care beneficiază de foarte multă susținere, sunt temerari, este cifra 1, este o cifră de foc, așadar foarte multă ambiție, foarte multă determinare și foarte multă dorință de a reuși”, a mai adăugat astrologul, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Andreea Raicu, reacție furibundă, după ce s-a scris că a fost agresată de Tudor Chirilă: „Tot ce ați făcut a fost să atacați un om fără nicio vină”

Florin Burescu, motivul pentru care nu se dă niciodată cu parfum pe haine și accesorii: „Vor fi afectate. Nu o să mai aibă același...”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel