„Aștept să anunțați divorțul”. Comentariul care a înfuriat-o pe Cristina Șișcanu. Cum răspunde vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Cristina Șișcanu, Facebook
Descriere foto: sursa foto: Cristina Șișcanu, Facebook

 Cristina Șișcanu a răbufnit în spațiul public, după ce unul dintre comentariile primite de la fanii săi vorbea despre divorțul dintre ea și Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu postează zilnic fel de fel fotografii sau poze pe rețelele de socializare, din intimitatea familiei sale. Vedeta nu își ține privată viața personală de ochii fanilor și îi poartă pe aceștia întotdeauna cu ea, fie că se află acasă, ori în vacanță. După cum era de așteptat, acest lucru nu-i aduce doar simpatie, ci și comentarii negative din partea celor din comunitatea sa.

Dacă de regulă, prezentatoarea nu dă mereu curs la jignirile și părerile dure pe care le primește, de data aceasta, un comentariu a făcut-o pe vedetă să reacționeze și să facă un videoclip amplu despre subiectul respectiv, ce face referire la căsnicia sa cu Mădălin Ionescu.

„Aștept să anunțați divorțul”. Acesta e un comentariu care mi-a atras atenția și încercam să înțeleg de ce, îl vrea cumva doamna pe soțul meu și de asta așteaptă să anunțăm divorțul? Sau așa, pur și simplu, vrea ea să ne vadă despărțiți? Eu mă întreb de ce și-ar dori cineva divorțul nostru, cu ce i s-ar îmbunătăți viața, dacă noi ne-am despărți? De ce ai avea o astfel de dorință? Cu ce divorțul nostru i-ar face mai bine sau mai rău?”, a declarat Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Detaliul despre ultimul sezon din „Clanul” pe care producătorii și-ar dori să nu-l știm. George Ivașcu: „Eu acum dau din casă, îmi cer scuze”

Cristina Șișcanu nu-și explică motivele acestor comentarii

În continuare, vedeta a încercat să-și explice motivele pentru care oamenii i-ar putea lăsa astfel de comentarii, prin care, practic, îi doresc răul. Ba mai mult, aceasta a invitat-o pe femeia în cauză să facă un joc de imaginația cu ea, pentru a-și da seama unde ar putea duce viața ei, dacă divorțul dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu ar avea loc.

„Eu vreau să tratez cu seriozitate acest comentariu, pentru că vreau să știu ce se întâmplă în psihicul acelei persoane. E grav să îți dorești asta, mai ales dacă tu nu câștigi nimic, să vreau răul cuiva, așa, pur și simplu. O invit pe doamna respectivă să-și imagineze că eu anunț divorțul într-o zi, ea aude asta, ce face? Care e fundamentul acestei bucurii? În momentul următor, își sună vecinii, prietenele.”, a mai spus ea. 

Citește și: Chef Joseph Hadad dezvăluie cum se prepară, de fapt, salata Caesar originală. Greșeala pe care o fac toate gospodinele

Care este, de fapt, esența acestor reacții

Aceste reacții sunt venite doar din propriile frustrări și din nefericirea personală, este de părere Cristina Șișcanu, care e convinsă de faptul că respectiva doamnă se „hrănește” din eșecul celorlalți.

„Mai departe ce face doamna asta? Stă și se gândește ce să mai facă, mai urmărește ce se întâmplă și ajunge la esență, începe ea să fie mulțumită cu viața ei, în care ea e nefericită, iar atunci când vede că oamenii nefericiți s-au despărțit, se bucură și zice că nu doar ea e nefericită, mai sunt și alții, și se consolează cu această idee, se mai liniștește puțin. Dar mâine nefericirea ei va fi la fel.”, a continuat Cristina Șișcanu.

VEZI și: Prima reacție a Roxanei Nemeș, după ce a fost umilită public de Cristi Mitrea, pentru parcursul de la Survivor All Stars: „Într-o lume rea, sper să..”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel