Asistenta medicală care l-a îngrijit pe regretatul Petrică Mâțu Stoian, detalii cutremurătoare: „Mi-a spus că îi este rău”

Data publicării:
Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Petrică Mâțu Stoian s-ar fi confruntat cu probleme cardiace și în trecut, potrivit asistentei medicale care l-a îngrijit. Ce dezvăluiri a făcut aceasta?

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a lăsat în urmă multă durere dar și multe semne de întrebare. Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales că artistul nu dădea semne că ar fi bolnav, motiv pentru care nimeni nu înțelege cum de acesta s-a stins din viața atât de repede. 


Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, din cauza unui șoc septic. Aceasta a făcut terapie în camera hiperbară pentru a se recupera mai rapid după infecția cu COVID-19. Chiar dacă ancheta este încă în desfășurare și nu s-a ajuns la o concluzie prinvind cauza morții, asistenta regretatului artist aduce informații neașteptate despre problemele de sănătate ale  lui Petrică Mâțu Stoian înainte de moarte. 


„Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pur si simplu a zis 'îmi este rău' și l-am așezat pe pat… Am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid…


Am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița… A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale. I s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat… De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp”, a povestit asistenta medicală pentru Prima TV, notează WOWbiz.ro.

Camelia Mitoșeru, primele declarații după ce a fost externată din spital: „Nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam”


Petrică Mâțu Stoian a pus acele problemele de sănătate pe baza oboselii și le ruga pe asistente să nu îi mai țină morală deoarece se va reface imediat. 


„Îmi zicea: „Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac… sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit', așa mi-a zis. Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea… și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabilul”, a continuat asistenta medicală. 

 

Citește și: Cine este bărbatul care a ajutat-o pe Andra să se lanseze în muzică la doar 14 ani: „Eram intimidată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel