Cine este bărbatul care a ajutat-o pe Andra să se lanseze în muzică la doar 14 ani: „Eram intimidată”

Data publicării:
Andra, foto Instagram
Descriere foto: Andra, foto Instagram

Andra este una dintre cele mai de succes artiste din România, dar puțini oameni cunosc cine este cel care a descoperit-o și a lansat-o în industria muzicală. 

Andra se bucură acum de un succes răsunător. Este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, iar piesele ei ajung rapid în toate topurile muzicale. Vocea caldă și sensibilă au ajutat-o să ajungă la inimile ascultătorilor. În plus, aceasta este un model de mamă și soție. Are o căsnicie demnă de orice laudă cu prezentatorul TV Cătălin Măruță și doi copii minunați împreună, pe David și Eva. 


Andra iubea muzica de la o vârstă fragedă dar nu s-ar fi gândit niciodată ca va ajunge pe cele mai mari scene și va cuceri inimile tuturor românilor. 


Costi Ioniță este cel care a lansat-o și a ajutat-o să se lanseze în muzică pe când artista avea doar 14 ani și se temea de această industrie. Chiar dacă nu s-ar mai văzut de foarte mult timp, Andra spune că i-ar face o deosebită plăcere să se întâlnească și să stea la povești. 


„Eram intimidată de un adult care avea succes, era un compozitor și un producător foarte căutat pentru multe genuri muzicale. Dar totodată eram și încrezătoare, mereu am crezut în talentul meu și nu mă lăsam descurajată ușor. Poate nu voiam să vorbesc mult cu el, dar dacă începeam să cânt, nu mă mai opream! Așa știam eu să arăt cine sunt. Îl respect pentru colaborarea pe care am avut-o și pentru că reușește și acum să cucerească topurile, am rămas prieteni, dar nu ne-am mai văzut recent. M-aș bucura însă oricând să îl revăd, să depănăm amintiri”, a declarat Andra, pentru revista Viva.


Andra a dezvăluit cum a ajuns să aibă primul ei album muzical: „Adrian Minune m-a auzit cântând”

 

Andra a avut norocul de a cânta în deschiderea lui Adrian Minune. Manelistul a remarcat vocea de aur a artistei și i-a făcut legătura cu Costi Ioniță. 


„Eu am cântat în deschiderea lui Adrian Minune, m-a auzit cântând și i-a plăcut și i-a spus lui Costi că a făcut rost de o fată foarte talentată în Câmpia Turzii. A făcut rost de numărul meu, i l-a dat lui Costi Ioniță și m-a sunat. Uite așa am lansat primul album, am lansat primul meu contract cu o casă de muzică”, a mărturisit Andra în podcastul lui Mihai Morar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel