Camelia Mitoșeru, primele declarații după ce a fost externată din spital: „Nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam”

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Care este starea ei de sănătate în prezent?

Camelia Mitoșeru a trecut prin spaima vieții ei în urmă cu doar câtvea zile când s-a trezit pe jos, plină de cioburi. Vedeta spune că nu mai putea vorbi și nici nu putea ajunge la telefon. Fiul ei a găsit-o în propria casă și a dus-o de urgență la spital. Medicii au pus-o pe picioare, iar acum Camelia Mitoșeru se află acasă, departe de orice pericol. 


Vedeta susține că nu și-a luat pastilele deoarece nu credea că acestea au vreun efect. Acum, Camelia Mitoșeru le mulțumește cadrelor medicale care au avut grijă de ea și care au pus-o pe picioare. 

 

Potrivit spuselor vedetei, nu a fost vorba despre un accident vascular ci despre o criză convulsivă. 


''Sunt foarte bine acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și doamnei doctor de la Spitalul Floreasca care a fost lângă mine mai mult decât o mamă. M-am simțit excelent la ei la spital. N-am luat medicamentele și atunci am făcut o criză convulsivă. Eu n-am crezut în medicamente. M-am dus la bucătărie să-mi fac un ceai, iar de acolo m-am trezit jos cu cioburi în mână și plină de ceai. M-am speriat, nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam, telefonul meu era pe masa de călcat. Mihai suna în disperare, iar eu nu mai puteam să ajung la telefon'', a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars.


Camelia Mitoșeru a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier în urmă cu ceva timp. Mihai Mitoșeru a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația s-a terminat cu succes. Camelia Mitoșeru a declarat că nu s-a speriat în momentul în care medicii i-au spus diagnosticul și că nu îi este frică de spitale și de operații.


„Mie îmi place la doctor, eu doctor am vrut să mă fac. Nu îmi e frică de nimic. Îmi place la spital de leșin, dacă sunt nebună. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții.”, a spus actrița în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel