Artistul care merge cu tramvaiul 41 din București. E unul dintre cei mai în vogă cântăreți. Te-ai prins cine e?

Data publicării:
EXCLUSIV

Și vedetele merg cu tramvaiul!

Spectacola.ro l-a prins pe Macanache în tramvaiul 41 din București. Constantin-Bogdan Dinescu, cunoscut sub numele de scenă Macanache, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

Macanache s-a născut în București, România, în 1988. A devenit popular în 2015 cu piesa sa numită „Asta sunt eu/This is me". Are 9 albume solo, 1 album (Gras) cu supergrupul de rap "Patru Grasi" și un album (Nam Timp) ca lider al propriului său grup rock "The Putreds", 2 EP-uri "Nu fi Dilimache" cu Dilimanjaro și "Universal" cu producătorul de ill boom bap Nechifor, a colaborat de asemenea cu artiști mari precum: Subcarpați, Delia, raku, Tarafu de la Clejani și mulți alții.

Este un artist independent de rap care arată lumii că poți reuși dacă muncești destul de mult. Stilul său este unic, plin de umor și scheme complexe de rime. El readuce adevărata esență a H (Hip-Hop).

 

 

 

 

VEZI ȘI: „Mi-am pierdut dinții pe scenă”. Macanache, moment ireal la primul său concert. Cum a gestionat situația:

https://www.spectacola.ro/mi-am-pierdut-dintii-pe-scena-macanache-moment-ireal-la-primul-sau-concert-cum-a-gestionat-situatia_22595.html

 

VEZI ȘI: Delia: „Nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare”. Cum a depășit obstacolele din carieră și care este „rețeta” succesului / EXCLUSIV:

 

https://www.spectacola.ro/delia-nu-mi-a-placut-niciodata-sa-stau-in-tipare-cum-depasit-obstacolele-din-cariera-si-care-este-reteta-succesului-de-care-se-bucura-exclusiv_19973.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel