„Mi-am pierdut dinții pe scenă”. Macanache, moment ireal la primul său concert. Cum a gestionat situația

Data actualizării: | Data publicării:
Macanache, captură video YouTube
Descriere foto: Macanache, captură video YouTube

Macanache a povestit cum a rămas fără proteză la un concert.

Macanache este azi unul dintre cei mai apreciați artiști din Hip Hop și nu numai. A plecat de jos și a muncit mult până să obțină succesul, însă talentul și carisma nu l-au lăsat să-și aștepte faima prea mult. Fanii își amintesc imaginea artistului de la începutul carierei. Un detaliu de care artistul nu se sfiește să vorbească, este faptul că avea probleme cu dantura.

Chiar la primul său concert s-a confruntat cu o situație cel puțin inedită, când a rămas „fără dinți”, după ce i-a căzut proteza. 

 

 

"Primul concert a fost în Centrul Vechi, la un local. Primul de când m-am reinventat și am avut succes. 

Am mai cântat și înainte, am avut trupă, dar nu aveam succes. M-am dus la muncă până la urmă și după 10 ani a bubuit peste noapte. Și ăsta a fost primul concert. Aveam două piese. De abia îmi pusesem o proteză și nu îmi stătea. Am zis că îmi pun dinții într-un pahar cu apă. La un moment dat, pe la jumătatea concertului, mi-au căzut dinții pe jos și nu era scenă, erau oamenii care se strângeau. Am urlat să aprindă lumina, că fac urât dacă nu îmi găsesc dinții. I-am găsit până la urmă și am continuat.

La club nu mai aveai ce să bei în afară de apă de la robinet și cei de acolo s-au dus să ia băutură din altă parte. A continuat party-ul, m-au felicitat, mi-au dat 11 milioane. Mi-au spus să îmi aleg ce băutură vreau. Era un rom la care visam eu. La 9 dimineața, eram rupt de beat după concert.", a declarat Macanache în  emisiunea Duet, realizată de Alexandra Ungureanu.


Câți bani face Macanache din muzică

Artistul a dezvăluit că au apus vremurile în care avea probleme cu banii și că acum, pe lângă faptul că face bani din muzică, el are și alte afaceri pe care le administrează împreună cu soția sa. 


"Eu sunt bucuros și mereu zic că am un salariu decent! Sunt angajat la mine, eu cu soția mea ne-am făcut o firmă și facem rap, vindem haine, facem show-uri și plătim datoriile și chestiile și ne ajutăm părinții că astea sunt cele mai importante.

E cea mai bună perioadă! Pare că am avut perioade mai bună, adică a fost atenția mai mult pe mine, dar acum sunt mai relaxat. Ne descurcăm, cred că suntem și puțin norocoși și probabil toată munca mea de până în pandemie m-a ajutat să pot să trec mai ușor peste pandemie", a explicat Macanache.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel