Armin Nicoară vorbește despre divorțul Georgianei Lobonț: „Eu am sărutat-o pe Georgiana”. Care este motivul ce a dus la despărțire

Data publicării:

Armin Nicoară a reacționat, în urma tuturor acuzațiilor pe care le-a primit, potrivit cărora ar fi distrus căsnicia Georgianei Lobonț. 

Vestea că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează a uimit pe toată lumea. Cei doi păreau exemplul clar al unei familii împlinite, fericite, care trăiau împreună fiecare secundă din viața lor. Celebra artistă de muzică de petrecere le-a arătat acest lucru fanilor prin zecile de fotografii pe care le-a postat de-a lungul timpului alături de partenerul său de viață, care părea că o însoțește peste tot. Cu toate acestea, se pare că aceștia au ajuns în pragul despărțirii, vestea fiind confirmată chiar de către soțul artistei. În acest sens, au apărut deja în spațiul public extrem de multe zvonuri, care spun faptul că Armin Nicoară ar fi unul dintre motivele pentru care cei doi ar fi ajuns să divorțeze. 

„Ce s-a întâmplat astăzi în ziare, cu articolele din ziare, se spune că  Armin Nicoară a destrămat familia nașei. Nașa într-adevăr… Nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei! Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi, într-adevăr nu i-am văzut pe plajă, Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente. A dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă.

Rareș, la fel, este impresarul Georgianei, și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, cine știe, dar cred că își pot rezolva problemele între ei și nu mă mai băgați pe mine pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui.”, a declarat Armin Nicoară, potrivit ciao.

Citește aici declarațiile făcute de soțul Georgianei Lobonț

 

„Eu am sărutat-o pe Georgiana”

Cu toate acestea, artistul recunoaște faptul că în cea mai nouă colaborare dintre cei doi, fanii vor putea vedea și un sărut între Armin Nicoară și Georgiana lobonț. Totul a fost făcut pentru videoclip, susține acesta, care s-a săturat să fie judecat pentru faptul că ar fi intervenit în căsnicia nașei lui. 

„Eu colaborez cu Georgiana. Asta este viața de artist! Când faci o melodie, posibil în melodia respectivă să fie de dragoste, de iubire, de orice. Bineînțeles că noi jucăm un rol. Dacă Georgiana cântă o strofă de iubire, de orice ar fi, clar că nu ar putea să stea că o stană de piatră, trebuie să colaborăm, să conversăm. Am făcut un videoclip acum două zile, când o sărut pe Georgiana. Bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo, normal.

Eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar nu mai condamnați, să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac, că e nașa mea. Ce vreți? Să o înjur? Să mă iau de ea sau ce ați vrea? Să nu mă conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles și să auzim numai de bine!”, a declarat Armin Nicoară pentru Ciao.ro.

Te poate interesa și:  Georgiana Lobonț a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă: „Am trăit coșmarul vieții mele”

Ce spunea Armin, cu câteva zile înainte de aceste zvonuri

Deși mărturisește faptul că nu are nicio vină pentru posibilul divorț dintre nașii săi, cu câteva zile înainte de această veste, Armin Nicoară declara în cadrul unei emisiuni faptul că o consideră extrem de provocatoare pe artistă, ba chiar și-ar fi dorit să o sărute.

„Hai să-ți răspund pe înțelesul nostru, al bărbaților. Ca soția mea nu e niciuna. Dar când o văd pe nașa Georgiana…îi spun, când se dă cu luciu de buze, bă omule…are o pornografie în ea. Georgiana, eu ți-o dau cotită, sper să îți dai seama. Înainte să fim nași, i-am propus nașului să o sărut pe nașa Georgiana, iar el pe Claudia. Mulți o să mă înjure după interviul ăsta.”, a spus Armin Nicoară în emisiunea lui Adiță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel