Schimb tăios de replici între Duli și Zanni la Survivor All Stars: Se lingușesc foarte mult pe lângă el / Nu respectăm părerea ei, o ignorăm

Data publicării:
Zanni, captură video VOYO
Descriere foto: Zanni, captură video VOYO

Alexandra Duli și Zanni au avut un schimb tăios de replici la Survivor All Stars. 

Alexandra Duli a spus că faimoșii se lingușesc prea mult pe lângă Zanni și îl consideră cel mai bun din echipă când, de fapt, realitatea este alta. Potrivit acesteia, cel mai bun din echipă, în momentul de față, este TJ Miles. 

„Faimoșii îl țin foarte mult în sus pe Zanni și îl ridică în continuare. Înțeleg de ce. E foarte bun, e rapid și la îndemânare face ce trebuie, numai că se lingușesc foarte mult pe lângă el uneori și nu înțeleg de ce nu au încredere în ei înșiși. Cumva și voi puteți să fiți „Zanni" din echipa voastră. Eu așa văd lucrurile, poate greșesc. E perspectivă diferită, nu sunt la voi acolo, dar așa se vede momentan și cred că e mai bine să aveți încredere.

TJ și tu ești foarte bun, dar dacă întrebi coechipierii tăi, vor spune că e Zanni. Momentan cred că tu ești mai sus decât Zanni. Normal că ei nu vor fi de acord cu mine. Înțeleg de ce. Sunteți o echipă, mai ales acum că sunteți puțini și sunteți buni. Bravo vouă și pentru jocul de azi!”, a spus Alexandra Duli. 

 

2. Alexandra... (alexandra-duli_61334000.jpg)

 Alexandra Duli, captură video Survivor All Stars / Voyo 

 

Zanni: Nu respectăm părerea ei

Andrei a încercat să intervină între cei doi, însă Zanni l-a oprit brusc spunând că nu vor respecta părerea cuiva care nu știe ce se întâmplă în echipa lor. 

„Respectăm părerea lui Duli.”, a spus Andrei din echipa Faimoșilor. 

„Clasa a 3-a nu o să aibă niciodată dialog cu clasa a 8-a. Nu respectăm părerea ei, o ignorăm pentru că dacă nu mai poți fi rațional în discurs, ne vedem de treaba noastră. Nu respectăm absolut nimic ce vine din exterior pentru că ei nu știu ce se întâmplă în interiorul nostru.”, a spus Zanni. 

„Dar de ce nu poate să respecte ce vrea el, că e individual, nu e băiețelul tău?!”, a replicat Duli la Survivor All Stars. 

 

VEZI ȘI: Survivor All Stars: Logodnica lui Jador, avertizată de faimoși cu privire la artist. Scandal mare: Nu suntem aici să vă băgați voi în viața mea personală! https://www.spectacola.ro/survivor-all-stars-logodnica-lui-jador-avertizata-de-faimosi-cu-privire-la-artist-scandal-mare-nu-suntem-aici-sa-va-bagati-voi-in-viata-mea-personala_37517.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel