Armin Nicoară, față în față cu tatăl său, Petrică: „Ma tot rog la Dumnezeu să mi-l lase!”

Data actualizării: | Data publicării:
Armin Nicoară, Petrică Nicoară, sursa foto Pro TV
Descriere foto: Armin Nicoară, Petrică Nicoară, sursa foto Pro TV

Armin Nicoară și-a reîntâlnit tatăl cu ochii în lacrimi. 

Ieri, o țară întreagă a trăit cu sufletul la gură confesiunile emoționante ale lui Armin Nicoară, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți saxofoniști ai momentului, despre subiectul sensibil din viața sa: relația cu tatăl. Încă de când a pășit în platou, fiul cunoscutului muzician Petrică Nicoară a izbucnit în lacrimi.

„Niciodată nu am reușit să stau cu tatăl meu față în față și să îi spun ce simt”, a fost explicația acestuia. „Mi-aș fi dorit să se implice mult mai mult”, a mai spus Armin.


Totuși, momentele tensionate dintre cei doi nu au schimbat sentimentele ce și le poartă: „Dacă ar fi în fața mea, aș vrea să-l iau în brațe și să îi spun că îi mulțumesc, chiar dacă a făcut ce a făcut în trecut!”,a mărturisit saxofonistul în discuția cu Măruță.

Te poate interesa și: Armin Nicoară, adevărul despre relația cu nașa Georgiana Lobonț: „Îmi dă mesaje din minut în minut”

 

Armin Nicoară, emoționat până la lacrimi


Emoțiile au atins cote maxime când, pe neașteptate, Petrică Nicoară a intrat în platoul emisiunii!

„Tată, te iubesc mult de tot!”, i-a declarat Armin, dar nu înainte de a izbucni în plâns și de a începe să tremure. Înduioșat până peste cap, tatăl și-a dojenit fiul: „Ai făcut o țară întreagă să plângă!”.


În exclusivitate în show-ul La Măruță, Petrică Nicoară a povestit despre cele mai dure momente pe care le-a trăit: „Cea mai grea zi din viața mea a fost în 2010 când l-am dus în comă la spital și am plecat la nuntă în Italia. Când am venit de la nuntă, pe drum, mi-a venit un gând... îmi spunea Dumnezeu: <Dacă nu-l suportați în familie, vrei să ți-l iau?>. Atunci am zbierat: <Doamne, să nu mi-l iei, să mi-l lași!>”, a declarat acesta, cu un nod în gât.


Mai mult decât atât, muzicianul a recunoscut că se roagă zilnic pentru sănătatea fiului său, care suferă de diabet: „Am visat într-o noapte că Dumnezeu mi-a spus: <Dacă vrei ca copilul tău să trăiască, spune de 9 ori pe zi „Tatăl nostru”>, iar de atunci mă tot rog la Dumnezeu să mi-l lase!”

Punctul culminant al confesiunilor dintre tată și fiu a fost atins în momentul în care Petrică Nicoară i-a cerut iertare fiului său, în
fața unei țări întregi: „Te rog să mă ierți!” i-a spus acesta cu lacrimi în ochi.

Te poate interesa și: Armin Nicoară vorbește despre divorțul Georgianei Lobonț: „Eu am sărutat-o pe Georgiana”. Care este motivul ce a dus la despărțire



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel