Armie Hammer rupe tăcerea după doi ani. A scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală, dar cariera sa a fost distrusă: „Va fi un proces lung și dificil de a-mi reface viața”

Data publicării:
 Armie Hammer în filmul "The Man From U.N.C.L.E.", captură foto Youtube
Descriere foto: Armie Hammer în filmul "The Man From U.N.C.L.E.", captură foto Youtube

Armie Hammer a vorbit  pentru prima oară, în ultimii doi ani, după ce a aflat că nu va fi pus sub acuzare pentru cazul de agresiune sexuală care i-a fost intentat în 2021.

Actorul  fusese acuzat atât de viol, cât și de comportament abuziv fizic de către o femeie cu care a avut o relație padageră, identificată doar ca "Effie".

Pe tot parcursul anchetei, Armie, în vârstă de 36 de ani, a negat toate acuzațiile penale formulate împotriva sa.

În cele din urmă, biroul procurorului districtual din comitatul Los Angeles a anunțat miercuri (31 mai) că Hammer nu va fi acuzat din cauza 'dovezilor insuficiente' și a 'complexității relației' pe care a avut-o cu acuzatoare.

 

VEZI ȘI: ‘House of Hammer’, documentarul despre adevărata viață a lui Armie Hammer. Fostele iubite spun totul despre apucăturile ciudate ale actorului

Miercuri (31 mai), biroul procurorului districtual din comitatul Los Angeles a declarat că procurorii au efectuat o 'analiză extrem de minuțioasă' a acuzațiilor, dar că nu există 'dovezi suficiente' pentru a formula acuzații împotriva lui Hammer, potrivit Unilad.

Anunțând decizia, Tiffiny Blacknell, director al biroului de comunicare, a declarat "Cazurile de agresiune sexuală sunt adesea dificil de dovedit, motiv pentru care îi însărcinăm pe cei mai experimentați procurori ai noștri să le analizeze.

"În acest caz, acei procurori au efectuat o analiză extrem de amănunțită, dar au stabilit că, în acest moment, nu există suficiente dovezi pentru a-l acuza pe domnul Hammer de o infracțiune".

Ea a continuat: "În calitate de procurori, avem responsabilitatea etică de a acuza doar cazurile pe care le putem dovedi dincolo de orice îndoială rezonabilă.

S-ar putea să te intereseze și: 10 celebrități care s-au născut putred de bogate. Ce averi au moștenit și ce au făcut cu banii

"Știm că este greu pentru femei să raporteze o agresiune sexuală”

"Chiar și atunci când nu putem merge mai departe cu o urmărire penală, reprezentanții noștri vor fi la dispoziția celor care apelează la serviciile noastre de sprijinire a victimelor.

"Din cauza complexității relației și a incapacității de a dovedi o întâlnire sexuală forțată, fără consimțământ, nu putem dovedi cazul dincolo de orice îndoială rezonabilă."

 

Primele declarații ale actorului, după 2 ani de tăcere


În urma anunțului,  Armie Hammer  a postat pe  Instagram un mesaj de multumire adresat biroului procurorului districtual.

"Sunt foarte recunoscător procurorului districtual pentru că a efectuat o investigație amănunțită și a ajuns la concluzia pe care am susținut-o în tot acest timp, că nu a fost comisă nicio infracțiune", se arată în postarea sa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @armiehammer

"Aștept cu nerăbdare să încep ceea ce va fi un proces lung și dificil de a-mi reface viața, acum că numele meu este reabilitat".

 "Aș dori să le mulțumesc în mod special tuturor oamenilor care m-au ajutat să trec prin această perioadă. Mai departe și mai sus".

Acuzatoarea afirmase într-un raport al poliției, depus în februarie 2021, că Hammer a violat-o în 2017 și a abuzat-o în alte ocazii.

În raportul său, ea afirmase că Hammer a violat-o "timp de patru ore", timp în care, spunea ea, "am crezut că mă va ucide".

În urma acuzațiilor, Hammer a fost lăsat baltă de agenția sa și a pierdut roluri în proiecte precum "Shotgun Wedding" al lui Jennifer Lopez și serialul TV "The Offer".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel