10 celebrități care s-au născut putred de bogate. Ce averi au moștenit și ce au făcut cu banii

Data actualizării: | Data publicării:
Armie Hammer în filmul "The Man From U.N.C.L.E.", captură foto Youtube
Descriere foto: Armie Hammer în filmul "The Man From U.N.C.L.E.", captură foto Youtube

Banii nu sunt totul, dar cu siguranță pot fi de ajutor. Vă prezentăm 10 celebrități care au crescut foarte bogate datorită muncii părinților sau chiar a bunicilor și străbunicilor lor. 

Desigur, multe dintre aceste celebrități au muncit pentru propriile cariere și își merită succesul. Dar faptul că s-au născut cu privilegii financiare le oferă oamenilor un avantaj, fie că pot recunoaște acest lucru sau nu. Unii au avut o situație mai bună decât alții (miliarde de dolari din banii familiei față de milioane de dolari), dar toți au în comun acel început de succes financiar. Ceea ce au făcut apoi cu banii familiei sau cu efectul de levier a depins de ei.

 

Armie Hammer

Tatăl lui Armie Hammer a moștenit o avere de 180 de milioane de dolari, obținută în mare parte din moștenirea familiei în industria petrolieră, potrivit Insider. Când a devenit un actor de succes, Armie și-a adăugat propria avere netă la averea masivă a familiei sale. Se pare că la un moment dat a avut o avere de aproximativ 16 milioane de dolari, datorită rolurilor sale în succese precum Call Me by Your Name, potrivit Stylecater.


Drew Barrymore

Drew Barrymore provine dintr-o familie cu renume de la Hollywood. Bunicul și tatăl ei au fost, de asemenea, actori de succes, la fel și unchiul ei, Lionel Barrymore, pe care poate îl cunoașteți ca fiind domnul Potter din "It's a Wonderful Life". În acest sens, Drew era aproape destinată să se alăture afacerii de familie - și așa a și făcut, potrivit Biography. A început să joace la o vârstă foarte fragedă și nu s-a mai oprit niciodată.

 

Rashida Jones

Ambii părinți ai lui Rashida Jones sunt destul de impresionanți. Răposata ei mamă, Peggy Lipton, a fost actriță și model, cunoscută mai ales pentru apariția în Twin Peaks. Iar tatăl ei, Quincy Jones, este un muzician și producător cu 28 de premii Grammy în palmares. Faptul că s-a născut în această familie o făcea deja pe Rashida specială, dar ea și-a făcut și un loc în industrie prin munca sa.


Julia Louis-Dreyfus

O altă regină a comediei născută în bani este Julia Louis-Dreyfus. Tatăl ei, Gerard Louis-Dreyfus, a condus o companie de transport maritim care a fost evaluată cândva la mai multe miliarde de dolari. Când a murit, în 2016, încă mai avea o avere uriașă de 4 miliarde de dolari - o avere grandioasă care a fost împărțită între Julia, frații ei și mama ei vitregă, potrivit Cheatsheet.

 

Paul Giamatti

Tatăl actorului Paul Giamatti a fost un personaj important, dar nu la Hollywood, așa cum a fost fiul său. În schimb, Angelo Bartlett Giamatti a fost un profesor renumit care a devenit președinte al Universității Yale, precum și comisar pentru MLB.  Angelo și fiul său au acoperit o mulțime de industrii prestigioase cu talentul lor.

 

Nicole și Sofia Richie

Nicole și sora ei, Sofia, au avut parte de o viață destul de ușoară, datorită tatălui lor celebru. Ele sunt fiicele cântărețului Lionel Richie, a cărui carieră expansivă l-a făcut să valoreze astăzi aproximativ 200 de milioane de dolari, potrivit Celebritynetworth. Desigur, Nicole și Sofia au acum propriile proiecte care să le aducă bani, dar cu siguranță au fost crescute într-un cămin privilegiat.


Paris Hilton

Numele de familie al lui Paris Hilton provine de la Hilton - ca în cazul hotelurilor Hilton. Dar ea și-a făcut un nume destul de mare în afară de asta. "Da, vin de la hotelurile Hilton, dar am transformat asta într-o afacere atât de mare încât chiar și bunicul meu mi-a spus: 'Înainte eram cunoscut ca Barron Hilton'. Acum sunt cunoscut ca bunicul lui Paris Hilton'", a spus odată vedeta, potrivit Womenshealthmagazine.


Balthazar Getty

Actorul Balthazar Getty provine din una dintre cele mai bogate familii care au existat vreodată - familia Getty. Majoritatea banilor lor provin din industria petrolieră, dar sunt și fondatorii Getty Images. Tatăl lui Balthazar a fost odată chiar răpit și ținut pentru răscumpărare, deoarece averea Getty era foarte mare, potrivit The Hollywood Reporter. O moștenire destul de complicată în care să te naști.

 

Stella McCartney

Când tatăl tău este un Beatle, te vei naște destul de înstărit. Așa a fost și pentru Stella McCartney, fiica basistului și compozitorului Paul McCartney de la Beatles. Dar Stella și-a găsit și ea propriul drum. A crescut și a devenit un celebru creator de modă, ale cărui haine sunt purtate de multe familii regale și celebrități.

 

Sigourney Weaver

Unele dintre cele mai cunoscute programe pe care le are astăzi NBC sunt rezultatul muncii tatălui lui Sigourney Weaver, Sylvester "Pat" Weaver. Acesta a creat emisiunile Today și Tonight Show în perioada în care a fost președinte al rețelei, potrivit Variety. Banii care urmau să provină din aceste decizii i-ar fi făcut cu siguranță viața mai ușoară micuței Sigourney în copilărie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel