Instagram împlinește 10 ani și sărbătorește printr-o actualizare importantă

Data publicării:

A 4-a cea mai descărcată aplicație din lume are peste un miliard de utilizatori activi la nivel global. Se împlinesc 10 ani de când există.

Instagramul este rețeaua de socializare în care se postează zilnic aproximativ 80 de milioane de fotografii, care atrag aproximativ 4-5 miliarde de like-uri.

Versiunea de Instagram disponibilă la zece ani de la lansare îți recomandă să fii un pic mai civilizat în mediul online, prin câteva funcții noi. În momentul în care vrei să postezi un comentariu agresiv, cu un limbaj nepotrivit, vei primi o notificare prin care ți se recomandă să revii asupra deciziei.

Nu ți se interzice să postezi comentariul cu pricina, dar ți se atrage atenția asupra faptului că dacă vei încălca de mai multe ori regulile platformei, s-ar putea să-ți fie șters contul.

 În plus, dacă obișnuiești să raportezi comentarii pe care le primești la postările tale, Instagram îți face viața mai ușoară. În mod automat, va ascunde comentariile similare cu cele pe care le-ai raportat deja.

În urmă cu ceva timp, în 2016, interfața Instagram includea o hartă. Acolo, puteai să vezi poveștile postate de tine, în locul în care au fost imortalizate. După cum se poate vedea și în captura de mai jos, funcția respectivă a fost incorporată din nou în Instagram, deși este un pic schimbată comparativ cu acea iterație.

Noua hartă este disponibilă în secțiunea Story Archive din meniul de configurare a aplicației, în dreapta sus când intri pe propriul profil. Acolo, poveștile tale sunt disponibile în trei feluri. Le poți vedea în continuare în formatul tradițional, dar acum ai posibilitate să le vezi distribuite pe zile calendaristice sau, dacă vrei, pe o hartă. Dacă vrei să vezi unde ai făcut diverse postări, pe o hartă, acea funcție nu este disponibilă. Opțiunea detaliată mai sus se rezumă doar la Instagram Stories.

De asemenea, este important de reținut că noua hartă nu este publică. O poți vedea doar tu și nici nu poți să o partajezi cu urmăritorii tăi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Retele sociale


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel